Help for English

Výsledky FCE

Ahoj, jsem tu úplně nová, a hned mám na vás dotaz :-) V březnu jsem byla na FCE, dnes jsem koukala na výsledky a mám A, takže mám radost…jen tam nemůžu vykoukat, kolik bodů mám za jednotlivé sekce. Ve Statement Result vidím pouze celkový Score, tedy kolik bodů mám dohromady z celkově možných 100, a pak takovou pochybnou tabulku (Candidate Profile), kde mám všech 5 sekcí na naprosto stejné úrovni, a to Exceptional, což by měla být ta nejvyšší, ale nikde nevidím body za tyhle sekce, což by mě zajímalo ze všeho nejvíc. Asi se k tomu nedá nikde dostat, že? :-(

No podle toho Candidate Profile vidíš jak seš vysoko, ono se to udává spíš v %. Takže když seš všude Exceptional, tak jsi musela mít všechno nad 85 %. :-)

Když ale já bych právě chtěla vědět kolik jsem měla přesně z jaké sekce, abych z toho poznala, co mi šlo nejlíp, a co naopak nejhůř, aneb na čem mám ještě zapracovat. Jinak trošku lituju, že jsem nešla rovnou na CAE, možná jsem měla, ale to se asi předem nedá moc odhadnout :-( Taky bych třeba chtěla vidět, co konkrétně mi opravovali v sekci Writing, abych se z toho poučila (hlavně v čárkování mám pocit že plavu, s oblibou píšu strašně dlouhé věty) – ale k tomu už se člověk prostě asi nedostane, což je škoda :-(

Nedostane se k tomu určitě, protože ty testy jsou, pokud se nepletu, vlastně majetkem University of Cambridge a není možné se k nim po složení testu dostat (pakliže nemáte známého v té organizaci :-D).

Tak já se taky pochlubím – mám taky FCE za A a to jsem to vůbec nečekala, říkala jsem si, že mi stačí C a otevřu výsledky a je to A. Super! :-D

Dneska jsem získal přístup k výsledkům a mám FCE za A, takže spokojenost. :-)

Gratuluju všem! :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.