3 chyby ale samý překlepy místo roads jsem napsala on roads atd.
Přijde mi že se ta úroveň testů stále zvyšuje tohle mi přijde spíš jako FCE, co si zkouším testy z posledních let na CAE tak jsou nesrovnatelně těžší.
Komentáře k článku: CAE: Listening, part 1
3 chyby ale samý překlepy místo roads jsem napsala on roads atd.
Přijde mi že se ta úroveň testů stále zvyšuje tohle mi přijde spíš jako FCE, co si zkouším testy z posledních let na CAE tak jsou nesrovnatelně těžší.
Tak se mi potvrdilo to, že čtení anglicky nahlas je vynikající věc. Mívala jsem hrozně špatný poslech, taky to byla má noční můra u zkoušek, ale nějak mi to prošlo. Teď už rok a půl si čtu doma NAHLAS anglické knihy (slovíčka a fráze vypisuji a učím se je opakovaně). Sice vypadám jako blázen, ale přineslo to ovoce. Poslech si mi o hodně spravil. Zřejmě i díky rozšířené slovní zásobě. Jupí.
Re: Re: spelling
U CAE to musí být dobře napsáno, jinak se to počítá jako špatná odpověď. Řekli mi to na kurzu a mám to v informacích o zkoušce v učebnici CAE Gold Plus.
4 chybky a z toho 2 překlepy… místo roads jsem napsala on roads… nebo brick, stone místo brick or stone.. jak je to s uznáváním takových chyb???
Tohle opravdu bylo u CAE zkoušek? Nějak se mi nezdá, že jsem to zvládla na 75%, protože normálně mám s poslechem problémy. Ale aspoň mě to potěšilo a moje motivace k CAE je teď dvojnásobná
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.