Help for English

Ztracené články?

Dobrý den, předem děkuji za vše, co tady děláte pro rozvoj výuky angličtiny pro české uživatele. Všiml jsem si, že jste upravovali tuto stránku a nějak mám pochybnosti, že se některé články ztratili. Konkrétně myslím v sekci „Psaní“ nemohu najít žadný článek o psaní středníku „;“. A mam potuchy, že tady byly takové. Diky, Bublifuk

Samostatný článek o středníku tu myslím nebyl. Ztráta článků by byla špatná, ale snad k tomu nedošlo. Kdybyste měl jakékoliv další pochybnosti, určitě pište.

Nedalo mi to a vzal jsem si starou verzi databáze a vyhledal jsem všechny články, které obsahují slovo „středník“ v titulku nebo v popisku žádný. V textu to byly následující:

Oba se importovaly správně. Celý import proběhl tak, že se původní db nechala beze změny a pouze se vkládalo do nové db, proto předpokládám, že ani v minulé verzi takový článek nebyl…

Ok, to jsem rád. Děkuji moc. A můžu se ještě tak mimo zeptat, kdy dáte zase ty výkové programy do sekce „slovni zasoba“. Byly vždy pod slovíčkama a mohl jsem se je takhle pěkně učit. Děkuji.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.