Help for English

prosba na správce webu

Prosba na správce webu?

Dobrý den,
zúčastnila jsem se velké letní soutěže – fotoreportáž z dovolené. Tvůrcům soutěže děkuji, moc se mi líbila. Zároveň však mám malou připomínku – nevím, jestli se chyba stala na mé straně, nebo se vloudila chybička při sehrávání fotografií u vás, ale v mém příspěvku „Prázdniny v České republice“ dvě fotky chybí a jedna je tam dvakrát. Přitom když jsem kontrolovala odeslaný mail, mělo by být vše v pořádku. Trošku mě to mrzí, protože je tím reportáž mírně „popletená“. M.

Omlouvám se, prověřím.

Dobrý den,poslala jsem Vám souk.zprávu kvůli dysortografii a fon.přepisu slov. A tady Vás chci pochválit za moc pěkné stránky,moc nám pomáhají.Přeji hodně štěstí!!!Děkuji

Dobrý den,
poradíte mi prosím?
Jsem takový ten věčný začátečník, jak mám postupovat aby mě učení bavilo a nebyla jsem znechucena vlastní „hloupostí“.
Moc děkuji :-D

Dobrý deň, prosím o radu: Mám kúpený Language Lab a keď do neho vkladám slovíčka z mojich lekcií v slovenčine a následne sa skúšam aj vtedy keď napíšem slovo dobre, vypisuje mi, že je to ŠPATNE. Napr. Napr. arrange – usporiadať, zariadiť, píše mi že ŠPATNE. Keď zadám len usporiadať, píše SPRÁVNE. Neviem si s tým poradiť.

ano, dva překlady oddělené čárkou bere jako dvě různé možnosti, takže Vám uzná buď jedno a nebo druhé. Pokud byste chtěl/a aby program vyžadoval obě, oddělte je např. lomítkem apod. tedy usporiadať/zariadiť

Dobrý den dotaz Marka Vítka používáme orig. Word Manager.. a velice často nám to „spadne. po nějaké době hlavně když děláme delší opáčko např. se 1000 slovíčky( Run-time error "5“). dokonce některé okruhy slovíček které jsme si vytvořili. nám někam „zapadnou“ jsou v ně programu ! ale nejdou vyvolat. co s tím ?? Jinak jsme ,vlastně dcera je velice spokojena s programem.. Je jí 9 roků a protože na pc píše všema deseti až 250 úhozů za minutu ! tak je to pro učení slovíček geniální.program. od 15 listopadu do teď se naučila 1300 slovíček porozumět a hlavně bezchybně napsat takovou rychlostí ,jako česky.

S tím se prosím obraťte na naši technickou podporu. Takto přes diskusní fórum Vám nedokážu poradit. ještě se zeptám, jestli máte aktuální verzi… opravné balíčky máme ke stažení na stránkách. Až budete psát na support@vitware.cz, popište co nejpřesněji problém a uveďte i číslo verze programu, který momentálně máte nainstalovaný.

Dobrý den , najdu na vašem webu nějaké rady pro pracovní pohovor ? Rád bych se naučil fráze abych vedel o cem je řeč a co se po mne požaduje

Děkuji

Užitečné fráze určitě najdete v našem kurzu Business English, ale část, která se věnuje pohovoru (devátá lekce) bohužel ještě není k dispozici a určitě to ještě chvíli potrvá.

h4e.cz/2009010601

Pokud kurz neznáte, přečtěte si na této stránce nejprve INTRODUCTION.

Nefunkční hodnocení
Dobrý den, používám explorer i mozilu. poslední dobou mi však nefunguje ve vašich testech „vyhodnotit“ při požití exploreru. Mozila je ale bez problémů funkční. Je chyba u mne?

Dobrý den,

domnívám se, že tento problém má souvislost s vláknem:

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

Vyzkoušejte prosím tipy, které tam zmiňuji.

dobry den. Chcel by som Vam podakovat za Vase stranky a zaroven opýtat preco sa nedaju v sekcii slovnik skusat slovicka on-line ako to slo donedávna? Je to sposobene testovacim provozom? Dakujem

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mirob vložený před 12 lety

dobry den. Chcel by som Vam podakovat za Vase stranky a zaroven opýtat preco sa nedaju v sekcii slovnik skusat slovicka on-line ako to slo donedávna? Je to sposobene testovacim provozom? Dakujem

Ano, souvisí to s testovacím provozem.

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.