Help for English

Vkládání příspěvků v OperaMobile

Od uživatele Martin Hofman

Protože je hodně vláken tak to napíšu sem, nejde mi z telefonu posílat soukromá zpráva, tlačítka náhled a odeslat a ani žádné z tlačítek k editaci se mi prostě na OperaMobile (Symbian) nezobrazí. To chce asi novej telefon co?

Teorie je taková, že v kódu je obyčejné textové políčko. Do tohoto políčka může uživatel napsat svou zprávu. S tím, že textové políčko bude funkční, ale tlačítka pro formátování textu (tučně, kurzíva, apod.) a tlačítko pro náhled tam nebudou. Vnímám to tak, že důležité je, aby byla základní funkčnost a tyto funkce jsou navíc.

To co z obyčejného textového políčka udělá tento editor se jmenuje Texyla. Pomocí jQuery obalí textové políčko ovládacími prvky.

Opera Mini má emulátor, na kterém jsem to testoval a vše fungovalo v pořádku, vyzkoušej prosím zda pro tvůj mobilní telefon není dostupná v nové verzi.

Z mého pohledu je to jednoznačně chyba – protože tlačítko"Odeslat" tam má být zobrazeno pokaždé. Opravím.

Tak jsem si stáhnul Operu 12 a pořád se mi odeslat nezobrazuje. Asi jí stejně odinstaluju protože se mi nemožně seká… no jo, starej a hlavně levnej telefon…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.