Help for English

I will have had to pay this bill by 25.9.

 

mohol by som sa opytat? Ak mam vetu ze musim zaplatit ucet do 25.9.(pricom mozem ho zaplatit dnes, zajtra… az do 25.9.) je mozne pouzit nasledovnu vetu alebo by sa skorej hodila veta bez future perfect I will have had to pay this bill by 25.9. alebo I will have had to pay this bill by 26.9. alebo bez future perfect Dakujem

Já bych použil jen: I have to pay this bill by 25.9.

a neviete niekto ci by si tam nemohol pouzit ten predbuduci? Mne to pride ako priklad z ucebnice tato moja veta. Nieco musi byt 25.9. uz spravene a este k tomu tam je casova predlozka BY Ci by to nebolo aj spravnejsie ho tam dat. Lebo mate aj vetu ze zijem tu uz 10 rokov a vela ludi tam dava pritomny priebehovy pricom to je veta stvorena pre predpritomny.

Dle mého tady předbudoucí čas nemá co dělat. Je to stejné jako věta : Musím to dokončit do pátku…I have to finish it by Friday., tzn. že to musí být nejpozději v pátek hotovo, ale třeba to udělám již zítra.

Moc nerozumím tomu, co to má společné s větou: Žiji tady již 10 let. Tady lze použít dvě možnosti:

  1. I have lived here…
  2. I have been living here…

A co By 9/25, I will have had the bill paid.? Protože to jediné mě napadá jako správné použití se slovy,která jste zadal, jen význam jsem změnila. Pro future perfect platí, že v určitém okamžiku v budoucnu bude nějaká činnost dokončena. To se asi s have to říct nedá.

ja som tym chcel len povedat ze je to dost casta chyba u studentov

dakujem,o to mi slo,ci sa to moze pouzit s HAVE TO

I will have had to pay the bill by 9/25.

Do 25.9 teprve přijde chvíle, kdy ten bill budu muset zaplatit. To znamená třeba 24.9 napíší: “Do zítřka ho musíte zaplatit!”
Ten future perfect se podle mne vztahuje k tomu muset ne k tomu platit.
Jinými slovo do toho 24.9 you don´t have to pay the bill.

Z toho plyne tedy, že správně je: You have to pay the bill by 25/9.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.