Help for English

Vhodne ucebnice

Myslel jsem jestli to je stejne jako s diplomem.Neni jedno jestli diplom ziskam u nezname skoly nebo z nejaky zname.
Jinak ty CAMBRIDGE ESO jsou predpokladam i nejznamejsi po evrope.Tedy jsou uznavane v i evrope?V USA nema cenu se ptat tam uznavaj jen to co je z USA :)

Cambridge ESOL jsou asi nejznámější všude, ale někteřéí studenti volí jiné zkoušky třeba proto, že mají jiné než obecné zaměření.

Dobrý den,
jen připojím pár slov ohledně zkoušek. Většina jazykových zkoušek se dnes řídí podle CEF (Common European Framework) – Společný Evropský referenční rámec, který dělí jazykové úrovně do šesti skupin: A1, A2, B1, B2, C1, C2, kde C2 je nejvyšší ESOL úroveň angličtiny. Zajímavé je, že už i „naše“ zkoušky (maturita, státní zkoušky atd.) se začínají odvozovat podle CEF.

Nejznámější britské „general English“ zkoušky a jejich CEF úrovně jsou:

Cambridge (A2-C2) – skutečně u nás asi nejznámější druh zkoušek

City&Guilds (A1-C2) – ne tolik zaměřené na gramatiku jako
Cambridge

IELTS (A1-C2) – dostanete test a podle toho, na jaké úrovni ho
vyplníte, takový dostanete vystavený
certifikát

Pro více informací doporučuji navštívit stránky:
http://www.jazykovezkousky.cz/

Ahoj, koukám že tu nejsem jediná kdo chce dělat rlp :-D Kdy chceš jít do výběrového řízení? Hádám že už příští rok. Já jsem teď na konci prváku na VŠ, tak to zkusím až ve třeťáku, abych kdyžtak měla dokončenou školu a mezitím se musím doučit angličtinu. No nic, každopádně přeju hodně štěstí při výběrovým řízení, ať se dostaneš do kurzu 8-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.