Chtěla bych se zeptat, jestli budete přidávat další okruhy slovní
zásoby nebo už nic jiného přídávat nebudete.
Děkuji za odpověď
Chtěla bych se zeptat, jestli budete přidávat další okruhy slovní
zásoby nebo už nic jiného přídávat nebudete.
Děkuji za odpověď
určitě budeme. kdy a jaké, to se neodvažuji slibovat dopředu.
V pořádku. Jen jsem chtěla vědět, jestli ještě nějaká budou
A mohla bych se ještě zeptat, jestli by se někde daly sdílet slovíčka,
která si uživatelé vytvoří sami?
Měli jsme v plánu vytvořit nějakou platformu přímo u nás, ale z toho zatím sešlo. Do budoucna plánujeme jiné, lepší řešení.
Neplánujete přidat slovní zásobu z učebnice English file Intermediate?
Dobry den, taky bych si prosila New English File Intermediate a Upper intermediate, pokud se budete rozhodovat, jakou dalsi ucebnici zvolit. Dekuji za vse, co uz tady od Vas mame…
Vím, že je s tím spojeno spoustu práce, ale za slovíčka učebnic New English File bych se také přimlouval. Jinak děkuji moc za tenhle web.
V současnosti pracuji na Face2Face, New English File se tedy pokusím v blízké době začít přidávat také.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na zkoušení slovíček z knihy Longman Maturita Activator. Našla jsem pouze nadpis. Děkuji za Vaše stránky.
Dobrý den,
tato slovíčka jsem měli v plánu, ale bohužel se zatím nerealizoval. Nejsem nyní ani schopen říci, jestli nebo kdy. Omlouvám se.
Dobrý den, dají se nějak stáhnout slovíčka z jednotlivých lekcí. Třeba pro poslech v Mp3 pehrávači. Děkuji
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.