Help for English

Pozice příslovcí ve větě

Ahoj. Chci se zeptat, zda je někde na HFE článek pojednávající o pozici příslovcích ve větě. Mám nastudovaný článek o příslovci HARDLY, ale nic dalšího jsem nenašel. Případně bych se chtěl pánů autorů zeptat, zda se takový článek neplánuje. Díky.

Zkuste tento článek o slovosledu: 2006081501. Myslím, že příště můžete dotaz podobného typu napsat do již založného vlákna Článek na přání.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 12 lety

Zkuste tento článek o slovosledu: 2006081501. Myslím, že příště můžete dotaz podobného typu napsat do již založného vlákna Článek na přání.

Děkuji za odpověď. Zmíněné rubriky jsem si nevšiml. :-)

She was prettily dressed ? nebo dressed pretilly? …a PROČ, MŮŽE MI NĚKDO ŘÍCT polopatick??? PROSÍM. čLÁNEK O svompt NEPOMOHL :(

SHE WAS DRESSED NICELY. Příslovečné určení způsobu je na konci. Ale i druhá varianta je ok.

NO, KOUKÁM, ŽE UČEBNICE OD GRADY PŘELOŽENÁ Z NĚMČINY ASI NEBUDE TAKOVÁ PECKA, JAK JSEM SI MYSLELA :(…mají tam spoustu chyb…A PĚKNĚ MATOU :( Nemáte zkušenost s učebnicí od Diane Hall MY GRAMMAR LAB?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.