Help for English

Battlestar Galactica

 

To je pravda, ja jsem X-files koupila alespon prvni dve sezony, protoze me prislo, ze jsou nejlepsi, ale uz to znam pomalu nazpamet. Ale nikdy jsem napriklad nevidela ty sezony, kdy tam prijde jako novy agent, herec ktery hral Terminatora ve 2-ce. Na jednu stranu bych je desne rada videla, ale na druhou stranu se bojim, ze uz to byla strasna pitomost. Docela pekny serial a nestarnouci je Uneseni / Taken. A takova Blizka setkani tretiho druhu (1977) nebo Horizont udalosti (1997) me prijdou, ze nestarnou, pokud to neni zpusobene mym vlastnim starim :-D . Muzu rict se k nim vracim radeji nez k Matrixu i kdyz Matrix urcite jako komplet je udelan velmi dobre a ma perfektni konec. A Pitch Black (Riddick 1.) me taky prijde docela dobre natoceny, ze by to nemuselo podlehat veku.

No letos nas ceka jeste novy Star Trek a vraci se Kirk, mely by to byt dva filmy. Jsem na to desne zvedava. Ja vim, ze Star Trek neni zadne veledilo, ale je to prvni sci-fi serial, ktery jsem videla jako mala na nemecke televize, sice jsem tomu vubec nerozumela, ale desne se me to libilo :-D takze na nej fakt nedam dopustit. :oops:

Teď o prázdninách jsem shlídl všechny 3 série. No opravdu skvělý seriál. Každá epizoda končí napínavě, že jsem musel vidět hned další.

Nedaří se mi ale najít na amazonu celá 4. série. Mají tam čtyřdiskovou edici, která má jen 11 epizod. Není to málo?

Je, ale měla jsem za to, že to už celé vyšlo, 21.9. vychází celé 4.řady dohromady (si chci koupit :)), tak možná proto to ještě není dostupné …

Vyšly již všechny. Já mám čtyři (z amazonu), na pátou se těším, ale ještě je drahá. Ale pokud vím, mají v nabídce všechny.

Jo, čtvrtá má míň dílů.

Ta čtvrtá série, co mám z amazonu, obsahovala i Razor… takže ho asi tentokrát budš mít dvakrát ty. Třeba ho ale za pivo někomu udáš. :-)

Já si to ještě neobjednal, no počkám, jestli ještě něco nevyjde :) A pátá série, to má být co, já myslel, že jsou jen čtyři.

Aha, už to asi chápu. Oni to mají na amazonu zřejmě rozdělený na dva boxsety.

Ten první obsahuje prvních 10 epizod a ten druhý zbylé episody.

A jestli jsem to správně pochopil, ta druhá polovina čtvrté série je označována jako pátá.

No, abych řekl pravdu, teď jsi mě zmátl. Já mám čtyři balíky, sezóny 1, 2, 3, 4. A teď před pár měsíci vyšel další balík, THE FINAL SEASON.

Já jsem si kupoval první tři série každou zvlášť a teď koukám na tu čtvrtou a našel jsem toto:

Toto by měla být první polovina 4. série, ve které bude bohužel asi i ten Razor :)

http://www.amazon.co.uk/…d_sim_d_h__1

A toto jak říkáš THE FINAL SEASON, ale to je druhá polovina 4. série:

http://www.amazon.co.uk/…d_sim_d_h__1

aha

Nebo si to alespoň myslím, co jsem tak vyčetl z komentářů, které tam píšou.

Final season je opravdu druha pulka 4. serie uz jsem to tu nekde psala

ale asi nejpochopitelenjsi je to ze seznamu episod

http://en.wikipedia.org/…%29_episodes

je tam dole tabulka co jednotliva dvd obsahuji je rozdil zda ty DVD kupujete na Amazonu uk nebo com

Chcem sa spytat tych co sledovali tento serial, ci je narocny na listening. Dik

Je to jeden z těch seriálů, kde jde spíše o děj než o rozhovory. Takže bych určitě doporučil i méně pokročilým. A pokud budete mít anglické titulky, neměl by být závažnější problém. Záleží ale na vašich zkušenostech se seriály v angličtině.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.