Help for English

looking forward s YOUR

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel

I am looking forward to your joining us this weekend.It's going to be a great trip.

Nemělo by tam být spíše you?Narazil jsem na to při učení Use of English.

Dále není tady někde na HfE článek o členech určitých a neurčitých ve spojitosti se známými osobnostmi?Protože už několikrát se mi stalo že jsem narazil jak na použití určitého tak neurčitého členu…viz. Use of english

Wellington College was founded by … Queen Victoria in 1859 správná odpověď ==

I like this painting.Did you make it ? But I don´t think I will ever be == Picaso správná odpověď a

He looked at the painting on the wall of the museum and said,without reading the signature that it was … Van Gogh správná odpověď a

Díky za odpověď

Muze byt i “your”, je to formalnejsi.

Clanek na cleny s osobnostmi tu, pokud vim, neni, akorat testy a je tam i vysvetleni.

A picaso, a Van Gogh – znamena to, ze se jedna o instanci, exemplar slavne osobnosti/dila slavne osobnost atp. – to vse je ale v tech testech vysvetlene.

Vaše ukázky z mých testů mají všechny vysvětlení. Článek mám v plánu, myslím ale, že by to z těch vysvětlení mělo být patrné. Ale máte pravdu, že samostatný článek bude dobrá věc.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.