Help for English

New english file - klíč

Prosím vás, obsahuje učebnice New English file klíč ke cvičením (správné odpovědi pro kontorolu)? Chci úroveně pre-intermediate a intermediate.

Učebice jsem zatím měl jen v ruce na nahlédnutí (a super).

No řekl bych, že ne, protože kniha je dělaná do kurzu, pro školy, takže výsledky budou obsaženy v Teacher's book.

Určitě ne (mám ji).

New English File obsahuje mnoho cvičení a doplňkových materiálů, máte namysli workbook, grammar bank exercises, vocabulary bank etc.? v teacher's booku je též halda cvičení a doplňkových mat. co se týče workbooku tak to je jasné, to se najde v učebnici samotné na konci, cvičení obsažené v lekcích jsou v teacher's booku, co se týče grammar bank a voc. bank tak to v teacher's booku opravdu není, resp. jsem to nikdy nenašel a to jsem to opravdu důkladně projel ale jak říká McKay, jsou to učebnice do kurzů a ty cvičení by měl kontrolovat lektor a navíc je hned na té fialové stránce detailně popsán gramatický jev, kterého se dané cvičení týká. Doporučuji si dělat cvičení i z teacher's booku pokud ho máte + testy na konci, klíč tam též najdete. Mimochodem je ještě halda cvičení na internetu a na přiloženém CD.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.