Help for English

dopisování

prosím vás chtěl bych si dopisovat v zahraničním jazyce. ne s vámi jen bych chtěl abyste mi doporučili nějakou stránku která funguje. přihlásil jsem se totiž do jedné a jediný výsledek byl že mi chodí tak dva mejly týdně češtinou z překladače. tak stupidní obsah jste neviděli. prostě v tom smyslu, že se zamilovala do mého nicku a nemůže beze mne být. nerad bych se znovu spálil.

Server nenalezen :?

Já chodím sem a nemůžu si to vynachválit http://www.interpals.net zatím jsem narazila no mnoho super lidí se kterými jsem v pravidelném kontaktu a mojí příšerné angličtině to docela prospívá :-).

Interpals.net je dobrý, minulý rok jsem se tam zaregistroval, pak jsem tam přestal chodit, dnes se přihlásím a několik zpráv od angličanů :-)

Díky za tip na interpals. Jsem již delší dobu zaregistrovaný na několika takových serverech a je to tam takové mrtvé. Tady to vypadá hodně živě a je tam fakt spousta lidí.

Za ty dva dny co tam jsem mi už napsala nějaká cizinka. :)

Na interpals taky chodím, je to tam fajn. :)
Ale chce to mít čas, protože když je člověk online, napíše mu často moc lidí, a pak se to nedá stíhat. :D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.