Možná se koukám špatně, ale u soukromých zpráv nvidím možnost jednotlivé zprávy smazat (u staré verze H4E tahle možnost byla). Jak na to?
Možná se koukám špatně, ale u soukromých zpráv nvidím možnost jednotlivé zprávy smazat (u staré verze H4E tahle možnost byla). Jak na to?
Tak to by mě taky zajímalo. Díky všem, kteří poradí.
Bohužel mazání soukromých zpráv není v nové verzi možné. Zřejmě mi to nějak vypadlo.
Funkci v blízké době připravím.
O.K. díky
Přidáno, umístění a forma odkazu na odstranění ještě můžeme ladit, ale mazání by mělo být funkční – můžete vyzkoušet.
Funguje, super! Díky.
Neslo by udelat ke kazde zprave ve vypisu check-box pro oznaceni zpravy ke smazani? Podobne jako je to na gmailu nebo seznamu.
Přidáno, umístění a forma odkazu na odstranění ještě můžeme ladit, ale mazání by mělo být funkční – můžete vyzkoušet.
Nenašla jsem ten správný “čudlík”, prosím o radu:)
Nenašla jsem ten správný “čudlík”, prosím o radu:)
Když si otevřete zprávu, kterou už nechcete, vpravo nahoře je velké červené tlačítko ‘smazat zprávu’
OK, já myslela, že jde promazávat přímo z výpisu odeslaných/doručených zpráv (jako třeba v mailové schránce). Díky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.