Neznáte někdo nějaké dobré materiály nebo internetové stránky pro studium češtiny pro anglicky hovořící? Můj kamarád by se chtěl začít učit česky a byl by rád, kdybych mu s tím pomohla. Vůbec ale nevím, kde začít.
Za všechny rady moc děkuji.
Neznáte někdo nějaké dobré materiály nebo internetové stránky pro studium češtiny pro anglicky hovořící? Můj kamarád by se chtěl začít učit česky a byl by rád, kdybych mu s tím pomohla. Vůbec ale nevím, kde začít.
Za všechny rady moc děkuji.
Mně se docela líbí toto video od jednoho Brita.
Jinak obecně: Asi nejznámější je kniha Czech Step by Step od Lídy Holé. Z té jsem právě začal učit, ale mám k ní své výhrady (učím z ní však teprve chvíli). Řekl bych, že učebnice češtiny pro cizince jsou ještě v plenkách.
Na druhou stranu jsem objevil nedávno v knihkupectví docela hodně nových titulů, ale bohužel jsem neměl čas se jim věnovat. Mám za úkol používat Step by Step, tak to beru jako kostru, ale dělám si i své materiály.
Doporučuji zajít do knihkupectví a projít si dostupné učebnice.
Já zkoušel češtinu učit několikrát a vždy to dopadlo nedobře
Step by Step se mi moc nelíbilo, a obecně všechny učebnice, co jsem viděl,
byly od začátku hrozně náročné. Přišlo mi, že vůbec neberou ohled na
rozdílnost jazyků…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.