Help for English

Use of English v novém

V současné době experimentujeme s možnostmi, jak zobrazit články v jednotlivých rubrikách. Na našich stránkách se v současnosti ve všech rubrikách zobrazují články seřazené podle data. Domnívám se, že tento způsob není příliš vhodný, proto přemýšlíme nad náhradou.

První vlašťovkou může být zobrazení rubriky Use of English. Články jsou seskupeny do jednotlivých bloků po 7 a protože u všech článků je téměř stejný popisek i úroveň – můžeme vypsat pouze jejich seznam.

Jak se Vám nové zobrazení rubriky Use of English líbí?

Já jsem spokojená. Je to přehledné.

Ja bych byl rad kdyby se clanky daly filtrovat podle urovne. Slo by to?
To zobrazeni “Use of English” se mi taky libi, ale jenom u takovych hodne obsahlych “sad” clanku nebo testu.

Děkuji za názory.

Hlavní myšlenka tohoto způsobu zobrazení je, že by každá rubrika mohla být zobrazena jinak – je možné připravit zobrazení speciálně pro danou rubriku, které by pro danou rubriku bylo nejvhodnější.

Nyní jsme připravili zobrazení pro Use of English. Otázkou je, zda pokud se bude zobrazovat každá rubrika jinak zda nebude působit web neuspořádaně.

Filtrování s tím přímo souvisí, určitě se mu budu věnovat podrobněji.

Krása, čo dodať, s takýmto prehladom bude ešte vačšia radosť sa učiť, môžem sa spýtať kedy sa to tu objaví ?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Peter vložený před 12 lety

Krása, čo dodať, s takýmto prehladom bude ešte vačšia radosť sa učiť, môžem sa spýtať kedy sa to tu objaví ?

Děkuji za příspěvek. :-)

V současné době diskutujeme o rubrice Okruhy slovní zásoby. U tohoto typu změn není problém danou věc realizovat, ale je velice náročné vymyslet, jak vůbec má vypadat a fungovat, a to je důvod, proč je obtížné odhadnout jakýkoliv termín.

Myslím že pre ostatné rubriky postačí filter ako kedysi, hlavne filtrovanie podla úrovni, ale to už nechám na vás :)

je to na urovni ! vynikajcí učení !!!! děkuj vam moc :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.