Help for English

CPE prosinec 2012

Někdo jde pokusit? :evil:

Já to vidím spíš na CAE :D…přeji ale hodně štěstí :)

Já jdu CPE v prosinci zkusit v Brně, už mám vytisknutou přihlášku :-)

Bezva,tak se pak ozvi jak jsi dopadnul. Ja jdu jeste za tejden na mock test v praze, tak uvidime ;-)

Tak dneska Speaking mam za sebou… musim rict, že se to asi povedlo :-) Temata sedly dobre, mluvili sme jak o zivot a celkem sme i vtipkovali a bylo to hodne uvolneny a doufam ze se bodiky posypou ;-) Budou totiz treba, 6.12. uz to takova sranda nebude :-D

Jaký je věkový limit pro složení CPE?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od ProudToBeCzech vložený před 12 lety

Jaký je věkový limit pro složení CPE?

Spodní nebo horní? Ne, myslím, že limit není žádný. Malé dítě ale asi nemusí ani zkoušet… pokut to není nějaké geniální dítko. Je to zkouška pro dospělé a vyžaduje trochu jiné myšlení..... číst složité texty, psát svůj názor apod.

Pro děti jsou určené testy jiné.

Pokousim se, pokousim. V sobotu jsem byla na speakingu, s partakem jsme si sedli dobre, zkousejicimu jsem rozumela v pohode, pusa mi jela jak o zavod, akorat nektery ty otazky teda nesedly. No necham se prekvapit, u pisemek to bude sila, FCE a CAE jsem delala jeste, kdyz byl poslech dopoledne pred speakingem, nedokazu si predstavit, jak po peti hodinach pisemek budu jeste delat poslech, nechapu, proc to tak udelali.

Tak se priznejte, kdo jede ve ctvrtek do Prahy na CPE? A z ceho mate nejvetsi strach? Ja se hrozim Writingu, v cestine toho napisu romany, ale v aj uz je to horsi :(

Likewise :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Honza vložený před 12 lety

Likewise :-D

Tak to jste na tom oba výborně. Já nejsem schopná napsat nic ani v té češtině. Když už píšu, tak většinou heslovitě, stručně, jasně. Delší souvislý květnatý text je pro mě porod v jakémkoli jazyce.

Nj, kdyz v te cestine je nam to jaksi, ehm… na vis co :) Ja klidne v aj napisu spoustu, ale ne predepsanou formou a akademickym jazykem ;)

Good luck for tomorrow! ;-)

Diky :) Dneska jsem se probudila s bolesti v krku tak doufam, ze se nebude opakovat situace z CAE ja nebudu skladat pisemky zase v horeckach :o

Tak hotovo :) Bylo to tak lehký nebo sem tak strasne našlápnutej? :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.