Help for English

Dalsi sekce

 

Ahoj, napadlo me, ze by bylo dobry zalozit jeste nejaky dalsi hlavni sekce napr. ostatni. Pri brouzdani na internetu napr. narazim na zajimavy odkaz na anglictinu a nenapada me, kam bych ho ted mohl zaradit. Nebo i jina volna diskuse… o knihach, skolach, jazykovkach…

Oki, založím.

Ahoj, nevím jestli jsem si toho nevšiml. Ale nebylo by možné evidovat, které cvičení jsem již absolvoval? Někdy si to uvědomím až po delší době…:-) díky

Ano, tuto funkci plánujeme, včetně statistik úspěšnosti.

Super server :-D …gratuluju, je to fakt výborný :-)

Ahoj Petre,
posli mi prosim svuj e-mail, poslu Ti za to maly programek

2 dlouhán:
Ahoj,
předpokládám, že Tvůj příspěvek byl směřován na mě pokud ne tak se omlouvám.

Můj mail jsem si již doplnil do profilu, ale pro jistotu uvedu: petr.hudik@seznam.cz

Dobry den, musim prvne pochvalit, stranky jsou uzasne, v cervnu se chystam slozit zkousku FCE, tak si procvicuji znalosti i tady. Chtela bych se zeptat, jestli je nekde cviceni na gerundium. Zkousela jsem hledat, ale nenasla. Diky moc za odpoved.

Dobrý den,
zkuste zadat tuto adresu:

http://www.helpforenglish.cz/…--infinitiv/

pokud budete hledat další gramatické jevy, zkuste to příště pomocí vyhledávání..

Pravda je, že kvalitních informací o angličtině je na stránkách víc než dost, ale pravda také je, že na začátečníka je to moc informací najednou a ten neví co se učit dřív. Různá slovíčka a gramatické jevy jsou jinak důležitá a vhodná na momentální učení apod.

Proto navrhuji novou sekci, kde by byla výuka nějak linearizována – usměrněna. Přesněji bych si to představoval nějak takhle:

1. lekce:
 – naučte se slovíčka AAA
 – tady je odkaz na prozkoušení
 – k tomu se naučte tuto gramatiku
 – tady je odkaz na prozkoušení

2. lekce:
 – naučte se slovíčka BBB
 – tady je odkaz na prozkoušení
 – k tomu se naučte tuto gramatiku
 – tady je odkaz na prozkoušení

Co vy na to? Protože samotné poučky, slovíčka, testy už jsou na webu, věřim, že by to nebylo tak složité a z vlastní zkušenosti vim, že nejlíp se něco učí, když ví člověk co dělá a má v tom nějaký systém.

Možná by nebylo na škodu, kdyby v diskuzním fóru bylo tlačítko odpovědět místo toho, aby každy psal To … Já vím, je to jen detail, ale myslím, že by to přispělo k větší přehlednosti.
Jinak jsou to skvělý stránky (ale vždycky je co zlepšovat) pro lidi co na sobě pracujou, přináší spousty inspirace a to nejen co se učení Aj týče, takže jen tak dál a díky.

To by jistě šlo, ale toto diskusní fórum je dělané trochu jinak. Chceme, aby každé téma mělo skutečně svoje téma. Tam potommůže psát každý, a vše je vlastně k tématu. Pokud někdo chce psát oněčem novém, měl by založit nové téma. Zatím se to moc nedaří, a vznikají nekonečně dlouhá témata, ale snad to vyjde. Tenhle model diskusních fór se běžně používá.

Ok. Všechno má svůj čas.

Super stránky, spousta materiálu použitelného pro výuku. Jen mne mrzí, že k poslechu je jen americká angličtina.V brit­ské angl. není možné nic přidat?Když už čerpáte texty ( a dobré texty) z britských spisovatelů, proč ne „britsky“?

No, protože sehnat rodilého mluvčího, který by byl schopen to kvalitně a levně nahrát, není snadné. A jako nekomerční web si toho moc dovolit nemůžeme.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.