Help for English

Jazykovka - doporučení?

Prosím, není zde někdo z Plzně? Potřebovala bych poradit nějaký slušný kurz AJ (preferuju americkou angličtinu – přijde mi srozumitelnější), protože moje dosavadní zkušenosti jsou zatím dost děsivé. Zatím se učím doma, ale na samomluvu moc nejsem, bohužel. Předem díky.

Já jsem od Plzně :-)
Koukněte se buď na nabídku Strejcovy školy jazyků nebo American center. O ničem jiném nevím..

Já bych zase chtěla najít nějakou slušnou jazykovku v Brně (příprava na CAE/CPE) Nemáte někdo pozitivní zkušenost?

Myslím, že v Brně je nejlepší Brno English Centre. Přešla jsem tam loni z jiné jazykovky, kde to nebylo špatné, ale už neotvírali vyšší ročníky. Ale v BEC jsem fakt spokojená. Chodila jsem 2× týdně, je tu hodně rodilých mluvčích, výuka má spád.

díky za radu, už jsem o této jazykovce slyšela, tak asi bude fakt dobrá. Nejsem totiž z Brna, tak pátrám, kde se dá. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.