Help for English

nahradit na H?

napadá vás z kterého slova (nejspíš začínajícího na písmeno H) vznikla klávesová zkratka ctrl+h?

Možno hidden , pretože musím nájsť skryté slovíčko, ktoré hľadám a chcem ho nahradiť – vo Worde(je to len moja domnienka) ale vo webovom prehliadači je to určite history:-)

H jako Replace, co je na tom divneho :-) Nevim, o jakem programu zrovna mluvis, ale tahle konvence je z prehistorickych dob, mozna jeste WordPerfectu. Moje hypoteza je, ze CTRL+R bylo obsazene pro formatovani textu, tak se pouzilo volne pismeno pobliz CTRL+F bez navaznosti na jakekoliv slovo zacinajici na H.

:-) to novum je z Wordu, mám ale jen českou verzi. Do včerejška jsem o té klávesové zkratce neměla tušení.

Je možné, že šlo o náhodný výběr, protože celé to trojokno (Najít – Nahradit – Přejít na) lze vyvolat ctrl+f/h/g :-D

Takže nic :-)

našla jsem jen henceforth, ale to bude asi jiné kafe/čaj :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.