Help for English

Knihy v anglictine

 

Zdravim ludia poradit mi nejake knihy ktore su neni pisane nejakou zlozitou anglictinou. Ak sa nemylim tak tie knihy sa delia nejake 300,600,1100 podla toho kolko slovicok je tam pouzitych alebo tak nejak tak stratka mi poradte nejaku dobru knihu :)

Určitě bych nedoporučoval Shakespeara. :-D Ale záleží na tom, co čteš.

Dala jsem na doporučení v sekci „Ostatní“ a můžu potvrdit že Roald Dahl se čte dobře.

Z nezjednodušených Roald Dahl, nebo Narnia. Ty jsou asi nejjednodušší. U zjednodušených je nutné vybírat podle uvedené úrovně (a třeba si zkusit kousek přečíst, jestli to půjde, nebo ne).

zkuste kouknout na diskuzi pod článkem:
http://www.helpforenglish.cz/…-cetba-.html

super diki stiahol som si velky balik kde je priblizne cca 80 knih v pdf. tak mam co studovat…

volcano, až tech 80 dočteš, tak tady máš tip na další 8-)
http://www.guardian.co.uk/…ooks-fiction

Dobré ráno. Sháním nějakou knihu (psanou ne příliš složitou angličtinou – tak pro B2) – sci-fi z oblasti cestování časem, nebo paralelních vesmírů. Četli jste někdo něco zajímavého, co můžete doporučit? Předem díky.

Přesouvám do sekce Ostatní.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leiah vložený před 12 lety

Dobré ráno. Sháním nějakou knihu (psanou ne příliš složitou angličtinou – tak pro B2) – sci-fi z oblasti cestování časem, nebo paralelních vesmírů. Četli jste někdo něco zajímavého, co můžete doporučit? Předem díky.

Co treba klasika The Time Machine od H.G. Wellse?

Nějaké sci-fi pro děti? Třeba Čaroděj ze země Oz :-). To jsem četla a je to opravdu jednoduchá angličtina

Díky za tipy. Nemyslím zase uplně jednoduchou aj. Dobře se mi čtou např. “upírské romance” – Twilight a Vampire Diaries (celkem pohodička bez slovníku). Jen jsem chtěla zase trochu změnit téma, upírů už začínám mít po krk :-). (Dříve jsem četla Percyho Jacksona a také celkem bez problémů)

Percy má pokrčování: Heroes of Olympus a musím říct, že mě to bavilo / baví ještě víc, než Percy Jackson series. Bezvadně se mi četly Hunger Games.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.