Help for English

Will it point out the right way

 

Dobrý den dostal jsem otázku v 20 questions animals"Will it point out the right way?" Nějak jsem ji nepochopil. Pomužete mi, prosím?

Jestli to “ukáže správnou cestu”.

na to nepotřebuju vás takový překlad zvládne translátor ale dvacet otázek je hra kde odpovídáte ano nebo ne . Představte si že myslíte na kočku. Já se vás zeptám jestli to zvíře ukazuje správnou cestu vy odpovíte nejspíš ne ale proboha u kterého zvířete byste odpověděla ano. ta otázka takto položena v této souvislosti nedává smysl. správný překlad musí být jinak , teda jestli tu soutěž nevymýšlel někdo pod drogama. ostatní otázky dávají smysl. jako má to drápy můžete to pochovat žije to v americe má to srst atd…

např. asistenční pes/poník, pes záchranář :-)

tak Buffinka se snazi a pomoct a podekovani je-na to nepotrebuju vas?!

Mea culpa mea maxima culpa omlouvám se, stydím a červenám děkuji všem a přeji hezký den tento i všechny další co příjdou.

Osobně si myslím, že ta otázka smysl dává – některá zvířata, ne-li všechna, vám dokáží ukázat správnou cestu, třeba když hledáte vodu. Třeba mravenci si asi těžko budou stavět cestičky někde, kde to není schůdné. Anebo jak navrhuje jarmi1. V takovýchto hrách (zejména o zvířatech) je zapotřebí se oprostit od dnešního robotického světa, a myslet jako zvíře. :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.