Nejdou mi vkládat příspěvky, když používám Internet Explorer. Z Google Chrome a mobilu mi to jde. Nevím, jestli je to jen přechodná chybka, ale to samé bylo při přechodu na tenhle nový web (nevím, zda to bylo jen v beta verzi nebo i pak).
Nejdou mi vkládat příspěvky, když používám Internet Explorer. Z Google Chrome a mobilu mi to jde. Nevím, jestli je to jen přechodná chybka, ale to samé bylo při přechodu na tenhle nový web (nevím, zda to bylo jen v beta verzi nebo i pak).
Můžete prosím upřesnit co znamená “nejdou”? zobrazí se formulář pro odeslání? je možné stisknout tlačítko odeslat? zobrazí se chybová zpráva?
V IE se objeví jen “vložit příspěvek”, pod tím je světle žlutý
řádek, pod tím “místo pro váš příspěvek” a vedle toho rámeček pro
text. Chybí ikonky pro editaci textu (tlusté písmo, kurzíva,atd.) a chybí
i rámeček “náhled” a “odeslat”, tudíž nelze odeslat text.
Pokud chcete, na mail můžu poslat náhled stránky
Pokud chci dát “reagovat”, tak to nereaguje, vlastně ten rámeček “reagovat” je v té žluté liště a ne pod ní a kliknutím nic nedělá.
V IE se objeví jen “vložit příspěvek”, pod tím je světle žlutý řádek, pod tím “místo pro váš příspěvek” a vedle toho rámeček pro text. Chybí ikonky pro editaci textu (tlusté písmo, kurzíva,atd.) a chybí i rámeček “náhled” a “odeslat”, tudíž nelze odeslat text.
Pokud chcete, na mail můžu poslat náhled stránkyPokud chci dát “reagovat”, tak to nereaguje, vlastně ten rámeček “reagovat” je v té žluté liště a ne pod ní a kliknutím nic nedělá.
Opraveno, mělo by to fungovat.
Funguje. Děkuji.
Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.