Help for English

Preklad vety

2 roky som pracoval popri skole.

I was working 2 years alongside school ?

I was working for two years while studying.

If it is not hunting us, be grateful, and do not pick at it. Ak to nie je loviace nás, buď vďačná, a nech to být?

čo presne znamená pick at something?

I was framed as the thief of the art borders. frame je tu vo význame ako niekto to naňho hodil?

she gave me some frame

dala mi frame?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od xiul vložený před 12 lety

If it is not hunting us, be grateful, and do not pick at it. Ak to nie je loviace nás, buď vďačná, a nech to být?

čo presne znamená pick at something?

Když nás to nehoní, buďme rádi a nerýpejme do toho. pick at st – rýpat nebo šťourat do něčeho

A ako by som prelozit toto:

Robil som z kazdeho rozku trosku/ z kazdeho nieco.

Prosím o radu jaký čas mám použít v této větě: Myslíte, že byste mohl být k dispozici pro pohovor příští týden?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od simonak vložený před 12 lety

Prosím o radu jaký čas mám použít v této větě: Myslíte, že byste mohl být k dispozici pro pohovor příští týden?

Do you think that you could/would be available for an interview next week?

Díky moc. A ještě bych chtěla poradit s těmito větami nejsem si jistá u časů. Co jste dělal, když zazvonil budík? what were you was doing when the alarm clock gone off? Vadilo by Vám, kdybychom propustili vedoucího prodejny? would you mind if we get fired the store manager? Náš zaměstnavatel odmítá propagovat maloobchodní řetězec. our emloyer is refusing promote retail chain.

What were you doing when the alarm clock went off?
Would you mind if we fired the store manager?
Our emloyer is refusing to promote a retail chain.

A nebylo by lepší spíš toto: What did you do when the alarm clock went off? Our employer refuses to advertise a retailers.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.