Help for English

CPE prosinec 2012

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Honza vložený před 12 lety

Tak hotovo :) Bylo to tak lehký nebo sem tak strasne našlápnutej? :-D

Zřejmě to druhé. :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Klug vložený před 12 lety

Zřejmě to druhé. :D

Ne, ja si delam srandu :-D To fakt nejsem…(uvidi se v lednu) :-D ale prislo mi to lehci nez ty cvicny testy, ktery jsem delal pred tim.

WRITING -krasny temata- povinnej proposal (nejaky Local events that would make people proud of their town ) a pak sem si dal article o Importance of money and the relationship between money and happiness a social status nebo tak neco… READING byl nějakej podezřele lehkej (ale to může bejt jen pocit), např. z Oxford tests mi prisly readingy krapet narocnejsi. UOE – toho sem se bal :-D ale opet prekvapive jednoduchy nektery casti (napr. 3 vety s jednim slovem, pamatuju si treba ROUGH ve spojeni s crossing the river, idea of sth a treti bylo myslim sketch a hlavne me potesila uplne super krasne ctiva cast 5 s dvema textama o Online socializing (proste facebook jede vsude) :-D Kdyz porovnam s cvicnyma testama tak tam byly mnohem hnusnejsi temata :-D LISTENING-no tady myslim, že uz trosku prituhlo, docela sem si na poslech veril ale tohle nevypada na muj zivotni vykon :-D Docela me pobavila posledni cast,kde se bavili jen tak dva spisovatele a jejich kadence byla cca 13 slov/sek :-D Takhle silene rychle, vzdelane a nakonec vlastne o nicem sem jeste nikoho se bavit neslysel (typickej priklad CPE poslechu kde se nazor: Traveling is fine da roztahnou do 50 vterin divnejch plků :-D Tot me poznatky z dnesniho CPE :) Jo bylo nas tam fakt hrozne malo na Prahu,tipuju kolem 40…

Ty v..e tim prvnim prispevkem jsi me dostal, az tedka jsem si vsimla, ze je tu pokracovani, kde priznavas, ze si delas srandu :) Reading a UoE mi taky prisly lehky, rikala jsem si, ze snad ani neni mozny, aby tam ta slovicka byla tak primitivni (u tech trech vet), ale jina mi tam nepasovala. Writing me dostal, ja se na nej srotila tri dny skoro nonstop a oni tam daji temata jak pro zakladni skolu! Pry akademicky writing, pchhhhh… No ale aspon naskoci nejake body, Listening jsem asi pobodala, jak jsem do posledni chvile byla v praci a jeste jsem srotila, tak jsem si nejak zavarila mozek a od pul druhy v noci nespala, takze u Listeningu, jakmile tam zacali mlit, tak ja zacala usinat… vsechno se mi to slilo dohromady a pak jsem zjistila, ze uz jsou nekde jinde, takze to pro me byla nejak tak sportka. Ale tak neco snad, v druhy casti mi uteklo jen jedno slovicko. Posledni cast jak pises, plky. Po zkousce jsem si rikala, no tebuh, takhle se prece rodilaci vubec nebavi. Celkove me prijde, ze jestlize tato zkouska ma potvrdit, ze je nekdo native-like, tak asi tak 90% native na teto urovni neni :D

Asi tak :) Mam podobne pocity jako ty, jen si verim celkem na to doplnovani slov o tajemnem ostrove ale spis na tu prvni cast moc ne,tam to fakt rozjeli ve velkym :-D ta rychlost, se kterou tam ty lidi mleli byla celkem obcas na hranici naspeedovanejch veverek z filmu Za plotem :-D pokud znas,urcite budes souhlasit :-D A ten writing sice krasnej byl, ale muj FCE styl psani tomu asi stejne moc bodu neprihoni :-D

jj ten ostrov byl dobrej, tam jsem nepochytila jmeno toho institutu, jinak bych mela mit vse dobre, tomu bylo rozumet krasne… u writingu jsem si rikala, ze kdyz to pisu uciteli a na internet (vybrala jsem si otazku na The Secret Life of Bees, coz byla recenze na internet), ze to snad moc formalni byt nemusi, tak snad to projde :D

ja tam dal Channel 5 :-)

Hm, to me nenapadlo. Ja tam zaslechla nejaky P… Institute, ale fakt netusim, co to slovo od “p” bylo. Ale tusim, ze poslech je proste vetsinou v “pr…” :D

Jo to tam bylo nejakej research institute,ale ten mu dal naky ty vedce nebo guides sebou ale financoval to ten channel five,protoze to byl nakej dokument…ale je to jen muj nazor,ruku do vohne za to nedam :-D

no ono uz je to tedka jedno :) Uvidime v lednu, jak to dopadlo, snad mi to na tech 60% vyslo :D

tak tak,pass by potesil :-D

JOOOOO! Je to tam! Sice za C, ale jsem spokojená.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tatokalan vložený před 12 lety

Moc gratuluji! :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tatokalan vložený před 12 lety

GRATULUJU!!!! Ja tomu sice taky porad nemuzu uverit protoze mám Bcko!!!!!!!!!­!!!!!!! :-D :-D :-D ty voleeeeee :-D !!!!!! :evil:<3 Zejtra vecer me ta kalba bude stát moooc prachu :-D a asi i nejakych vedomosti :-D :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Honza vložený před 12 lety

GRATULUJU!!!! Ja tomu sice taky porad nemuzu uverit protoze mám Bcko!!!!!!!!!­!!!!!!! :-D :-D :-D ty voleeeeee :-D !!!!!! :evil:<3 Zejtra vecer me ta kalba bude stát moooc prachu :-D a asi i nejakych vedomosti :-D :-D

Wow, jste úžasní, velké gratulace! :-) (thu)

Honzo, tak to je super, velká gratulace! Já když vezmu, jaké jsem měla po Listeningu pocity, tak nemůžu věřit, že mám všechno nad bordeline, nic “nespadlo pod stůl” – i když mě časem začne štvát, že mám C, jak se znám :D Lucko, díky :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.