Help for English

CPE prosinec 2012

Grade neres :-D Ja nechapu jak sem se zas mohl trefit do Bcka :-D uz potreti za sebou :-D :-D

Jste borci, velká gratulace :-)!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Chocolatka vložený před 12 lety

Jste borci, velká gratulace :-)!

Na 100 %!
Také gratuluji. To se v CV bude hezky vyjímat. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Honza vložený před 12 lety

Grade neres :-D Ja nechapu jak sem se zas mohl trefit do Bcka :-D uz potreti za sebou :-D :-D

zase za B? Potřetí? V jak velkém časovém intervalu ty zkoušky děláte?

Když tohle slyším, docela to vypovídá o tom, že ta zkouška je kvalitní… protože kdyby jednou člověk měl B, potom C, potom A, vypovídalo by to o tom, že jde víceméně o náhodu, jak člověku test sedne.

Tak napočtvrté už by se to na A mohlo přehoupnout, ne?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 12 lety

zase za B? Potřetí? V jak velkém časovém intervalu ty zkoušky děláte?

Když tohle slyším, docela to vypovídá o tom, že ta zkouška je kvalitní… protože kdyby jednou člověk měl B, potom C, potom A, vypovídalo by to o tom, že jde víceméně o náhodu, jak člověku test sedne.

Tak napočtvrté už by se to na A mohlo přehoupnout, ne?

Tak ja měl v prosinci 2009 a pak 2010 Fce-Cae a pak zas v prosinci ale za 3 roky 2012 CPE. Chtěl jsem ještě stihnout tu starší verzi, ta nová bude nějaká moc krátká a určitě lehčí :-D Každopádně, chci ti Marku poděkovat znovu (jako za FCE a CAE) za hrozně super web, na kterém jsem se naučil při přípravě na předchozí zkoušky hrooozně moc naučil a pořád z něj čerpám pokud něco hledám :) Takže dííííky moc tobě i celému týmu tady (thu)

Tak ja měl v prosinci 2009 a pak 2010 Fce-Cae a pak zas v prosinci ale za 3 roky 2012 CPE. Chtěl jsem ještě stihnout tu starší verzi, ta nová bude nějaká moc krátká a určitě lehčí :-D Každopádně, chci ti Marku poděkovat znovu (jako za FCE a CAE) za hrozně super web, na kterém jsem se naučil při přípravě na předchozí zkoušky hrooozně moc naučil a pořád z něj čerpám pokud něco hledám :) Takže dííííky moc tobě i celému týmu tady (thu)

Taky díky za podporu. Těší nás, že se Vám naše stránky líbí.

Aha, já myslel, že jste dělal třikrát za sebou CPE a vždy za B.:-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 12 lety

Taky díky za podporu. Těší nás, že se Vám naše stránky líbí.

Aha, já myslel, že jste dělal třikrát za sebou CPE a vždy za B.:-)

To nee … B mi stačí napoprvé :-D Jen mam prostě sbírku B-ček všech certifikátů :)

To si se opravdu na CAE naučil jenom z těchto stránek? (ne že by nebyly bezvadný, naopak, nedám na ně dopustit). Já se teď taky připravuji na CAE ale vždy jsem si myslela, že k tomu potřebuji plno různých učebnic. To jsi mě tedy pěkně vyvedl z omylu koukám :-D. Můžu se zeptat z čeho si se tady co nejvíce učil? Zkusím taky tvojí metodu a ušetřím za učebnice :-). Otázka na všechny: Kdo z vás si tady z testů/článku.. vypisuje nová slovíčka? Nebo si jenom čtete a děláte testy a necháte to co vám zůstane v hlavě? Já mám pocit, že pořád jenom vypisuji a vypisuji a pak si to množství stejně nezvládnu zopakovat a pořádně se naučit a když si zase nevypisuji, tak už si to nepamatuji vůbec. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Majulis vložený před 12 lety

To si se opravdu na CAE naučil jenom z těchto stránek? (ne že by nebyly bezvadný, naopak, nedám na ně dopustit). Já se teď taky připravuji na CAE ale vždy jsem si myslela, že k tomu potřebuji plno různých učebnic. To jsi mě tedy pěkně vyvedl z omylu koukám :-D. Můžu se zeptat z čeho si se tady co nejvíce učil? Zkusím taky tvojí metodu a ušetřím za učebnice :-). Otázka na všechny: Kdo z vás si tady z testů/článku.. vypisuje nová slovíčka? Nebo si jenom čtete a děláte testy a necháte to co vám zůstane v hlavě? Já mám pocit, že pořád jenom vypisuji a vypisuji a pak si to množství stejně nezvládnu zopakovat a pořádně se naučit a když si zase nevypisuji, tak už si to nepamatuji vůbec. :-D

Určitě ne JENOM ale SPOUSTA věci upper-advanced tady je (testy,články,dis­kuze..). Měl jsem na CAE jednu knížku- Oxfordský testy, to bylo z knížek vše :) Slovíčka sem si nepsal už tak 3 roky ani jedno :-D

Já měla FCE 2005 za B, CAE 2007 za B, a teď CPE 2012 za C. A opakovat to nebudu, mně to stačí. Já se na žádné zkoušky nějak extra nepřipraprovala, prostě jsem tu angličtinu nabírala jen tak po cestě, a před každýma zkouškama sjela pár testů, abych si ověřila, že se nacpu do kladného výsledku. Hodně čtu, dívám se na filmy, povídám si s rodilými mluvčími (a troufnu si na základě svých zkušeností tvrdit, že tak, jak byl třeba Listening na CPE se rodilí mluvčí OPRAVDU NEbaví). Nevěřím na to, že člověk si má pořád něco vypisovat a bůhvíjak se biflovat, ale já ty zkoušky beru spíš jako potvrzení stávajících znalostí než to, co se narychlo člověk naučí – o tom to podle mě není. Vypisuju si, co mě zaujme, ať už je to nějaké pěkné slovíčko, citát z knihy/filmu, nějaká zajímavá gramatika, ale nic přímo cíleného na tu nebo tu zkoušku.

Vzdyt ja bych taky zkousku nikdy neopakoval kdybych mel pass :-D Mam podobnej pristup, chtel sem CPE kvuli sobe,jen jsem cucel na filmy, cet a obcas mluvil…pred zkouskou trochu pritvrdit a je to tam ;-)

Moc vás všechny obdivuji. Myslím, že jste motivací nejen pro mě :-)

Majulis, díky. Však já taky potřebovala pořádnou motivaci, abych se odhodlala. Je to těžký, ale stojí to za to :)

Moc vám gratuluji, jste fakt skvělí :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martina vložený před 12 lety

Moc vám gratuluji, jste fakt skvělí :-)

to Majulis,Martina- děkuju moc :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.