Chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém CD, kde se procvičuje především angl. gramatika za doprovodu rytmizace a hudby (např. rap…atd.)Už jsem přímo slyšela něco takového v němčině a nemůžu to sehnat v aj, ale prý něco existuje… Děkuji moc
Chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém CD, kde se procvičuje především angl. gramatika za doprovodu rytmizace a hudby (např. rap…atd.)Už jsem přímo slyšela něco takového v němčině a nemůžu to sehnat v aj, ale prý něco existuje… Děkuji moc
Nevím, jestli to bude přesně ono, ale zkus se podívat na Jazz chants. K CD je možnost přikoupit i sešit s texty. Najdeš to na Englishbooks.
Ano, něco takového jsem myslela… díky moc! Pokud někdo máte ještě odkazy na něco podobného, prosím napište…, díky !
Můžete prosím přidat odkaz na tu učebnici němčiny? Díky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.