Help for English

Výběr školy

 

Ahoj, zajímal by mě Váš názor. Vidítě nějaký rozdíl co se týče kvality výuky angličtiny na Palackého univerzitě v Olomouci nebo Ostravské univerzity? Pokud máte někdo zkušenost, napište. Díky a hezký den.

dobry den, rad bych se zeptal, jestli nekdo nevi, jake/jestli jsou rozdily mezi obory „Angličtina ve sféře podnikání“ na Ostravske univerzite a „Anglický jazyk pro hospodářskou praxi“ na Univerzite Pardubice? popis oboru na oficialnich strankach univerzit jsou vicemene stejne.

doufam, ze nevadi, ze pisi sem, ale nechtel jsem zbytecne zakladat novy topic.

Pokud je popis obou oborů podobný a vyhovuje Vám, určitě pojďte k nám do Pardubic. :-)

tak jsem se jiz definitivne rozhodl pro Pardubice. doufam, ze nebudu litovat, a ze nebude litovat ani pan Vít, az zjisti, koho si to na svou skolu pozval ;).

No, ona většina studentů se dostane do bodu, kdy toho litují, ale to je na jakékoliv škole. Prostě když zjistí, že to není procházka růžovým sadema nebo že některé předměty či někteří učitelé nejsou přesně podle jejich gusta. No ale ať budete kdekoliv, je nutné leccos překousnout. :-)

Doufám, že se Vám u nás alespoň v rámci možností bude líbit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.