Help for English

Denní studium AJ

Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor. Ráda bych se po absolvování VŠ naučila anglicky, tak abych se dobře domluvila, rozuměla apod. Nemám v plánu ale vyjíždět do zahraničí. Tak se chci zeptat jestli stojí denní studium opravdu zato a nebo vyjdou nastejno normální kurzy AJ. Ptám se proto, že sice mi nebude 26 ale neuznají mi status studenta a při denním studiu si zase tak snadno nenajdu práci, tak aby to fakt stálo zato. A když jsem u toho statusu nemáte někdo zkušenost nebo nevíte zda se ten status nedá nějak zařídit (i když nebudu maturant) ale budu tam denně a nebude mi 26? Přece jen člověk se chce vzdělávat a komplikuje si tím hledání práce,když bude mít čas jen odpoledne. Děkuji za názory

Ještě otázka nevíte kde jsou v Ostravě nejlevnější lektoři pro individuální kurzy(kdyby mi nevyšlo to denní).

Pokud nejste maturant, tak studovat můžete, ale nemáte status studenta a zařídit to asi nepůjde. Školy musí dodržovat určité předpisy. Denní studium je dobré, taky hodně záleží na tom jaká skupina se vytvoří. pokud však máte možnost, doporučila bych jet do Anglie např. jako pomocnice k dětem. V jazykových školách se platí za soukromou výuku asi 250 Kč za 45 minut, což je docela hodně. Dejte si např. inzerát, že hledáte uč. angličtiny, třeba Vás to vyjde levněji.

Denní studium je rozhodně lepší než normální kurzy. Denní styk s angličtinou dá člověku mnohem více než hodina dvakrát týdně.

Výjezd do zahraničí jako pomocnice k dětem – pokud chybí gramatika a slovní zásoba, člověk se sice rozmluví, ale také podle toho vypadá výsledek. Navíc u dětí se člověk naučí celkem limitovanou slovní zásobu. U prací někde v továrnách zase hrozí, že se spíš naučí polsky.

To radši opravdu ten denní studium na škole s dobrými referencemi od lidi co školu sami navštěvovali a momentálně jsou na tom s angličtinou moc dobře.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Alisch vložený před 12 lety

Denní studium je rozhodně lepší než normální kurzy. Denní styk s angličtinou dá člověku mnohem více než hodina dvakrát týdně.

Výjezd do zahraničí jako pomocnice k dětem – pokud chybí gramatika a slovní zásoba, člověk se sice rozmluví, ale také podle toho vypadá výsledek. Navíc u dětí se člověk naučí celkem limitovanou slovní zásobu. U prací někde v továrnách zase hrozí, že se spíš naučí polsky.

To radši opravdu ten denní studium na škole s dobrými referencemi od lidi co školu sami navštěvovali a momentálně jsou na tom s angličtinou moc dobře.

Au-pair mívají možnost navštěvovat kurzy. Bývá to 2× týdně 1,5 h lekce. Takže gramatiku se mají jak naučit a v běžném provozu mohou procvičovat. Navíc u dětí nebývají 24/7, takže s tou slovní zásobou bych to neviděla tak zle. Podle mě je to nejjednodusší, nejrychlejší a nejlevnější způsob naučit se jazyk.

Taky si myslím, že odjezd do Anglie je nejlepší řešení, jak zvládnout jazyk. Protože je to přirozené učení. Nemusíš sedět na hodině a drtit se slovíčka, půjde to samo, uvidíš. Ja jsem byla v Anglii 3 měsíce na jazykovém kurzu a bydlela jsem v hostitelské rodině. Takže jsem chodila do kurzu, bavila se s rodinou a našla jsem si tam spoustu přátel, se kterými jsem trávila plno času. A ty tři měsíce mi určitě daly víc než rok studia tady. Kdybys chtěla nějaké kontakty, tak já jsem byla s jazykovkou Channel Crossings. Všechno mi žařídili, takže jsem se opravdu věnovala jen angličtině. Jestli můžeš, tak určitě jeď, je to nejlepší škola.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.