Nouvelles images
Prosím Vás, nevíte co znamená Nouvelles images? už několikrát to někdo měl v profilu jako oblíbený motiv pohlednic.
Komentáře k článku: Postcrossing - pohlednice z celého světa
Nouvelles images
Prosím Vás, nevíte co znamená Nouvelles images? už několikrát to někdo měl v profilu jako oblíbený motiv pohlednic.
Super projekt, mám odeslané 3 pohlednice a 1 už dorazila, takže teď čekám, kdy mi přijde domů první pohled. Jen ten výběr pohledů mi přijde dost omezený. Nemáte někdo tip, kde v Pardubicích nebo Hradci Králové jsou k dostání pěkný pohledy? Díky.
Super projekt, mám odeslané 3 pohlednice a 1 už dorazila, takže teď čekám, kdy mi přijde domů první pohled. Jen ten výběr pohledů mi přijde dost omezený. Nemáte někdo tip, kde v Pardubicích nebo Hradci Králové jsou k dostání pěkný pohledy? Díky.
Re:
Taky jsem se zapojila a musím souhlasit…pohlednice u nás nic moc. Všeobecně ale platí, že nejlepší výběr mají v Infocentrech, aspoň na Jižní Moravě.
Re: Nouvelles images
To jsou značkový pohledy, který seženete většinou v „lepších“ knihkupectvích nebo papírnictvích v obchodních centrech, mají myslím i web. stránky. Náměty mají stejný tady jako na druhým konci světa, vopruz. A cena mimochodem taky světová.
Re: Re:
A pokud se míháte Brnem, tak stojí za to si jít vybrat pohled k jeptiškám naproti kostelu u Jakuba, je tam nějaké katolické knihkupectví,či co – pěkné pohledy a neuvěřitelný výběr a vždycky mají něco nového. ( taky mě to vždycky stojí kolem 200,–kč )
Ahoj mam dotaz, na obdrzeny pohled nemohu odepsat? Obcas bych rada odepsala co se stane kdyz ten pohled na vygenerovanou adresu nakonec neposlu ?
tak jsem se taky zaregistrovala, ted jen prijit na to, kam budu ty stovky pohlednic davat
Právě jsem se zaregistrovala, ale chtěla bych se zeptat, zda je možné někde nastavit ,a bych nedostávala pohledy z určitých zemí? Děkuji
Zpáteční adresa
Dobrý večer, mám malý dotaz – mám na pohlednici, kterou posílám, psát zpáteční adresu (nebo email)? Nebo je obvyklý jen podpis? Díky. Už mám vygenerované adresy USA,VB,Holandsko
4lis: pokud si chceš s někým dál měnit pohledy (direct swap) tak ano,
na běžné pohlednice je ale zpáteční adresa zbytečná.
lily: send postcard vlevo nahoře. Tam vygeneruješ adresu. Budeš jí mít jak
v nabídce (možno se podívat v menu: sent postcard), tak přijde do mailu.
Kód se píše na odesílanou pohlednici někam do poloviny s textem (ne do
adresy).
nejvíce jich je z USA, Číny a Německa… Tak já mám pocit, že je to samý Holanďan!
To Leiah : děkuji za radu, už jsem víc „in“ a neustále zjišťuji jak je systém propracovaný
Skvělý tip!! Včera jsem tu narazila na článek a už jsem se zaregistrovala. V pondělí posílám první pohled. Je mi 58, angličtinu se učím teprve půl roku a tohle je prima způsob, jak se přiučit. A taky dobrá motivace.(thu)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.