Dobrý den, na ipadu nelze přehrát audio ( výslovnost slovíček ). Už se s tím někdo setkal?
Dobrý den, na ipadu nelze přehrát audio ( výslovnost slovíček ). Už se s tím někdo setkal?
Na HFE používáme k přehrávání Flashový přehrávač, kteřý bohužel na iPadu, iPhounu a dalších zařízení nebude fungovat.
Možná řešení jsem již studoval, ale ještě jsem se nedostal k nasazení.
Neplánujete převést vámi nabízené programy (Word Manager, Smart Tests) na iOS nebo Android? Komfort a četnost jejich používání (třeba večer v posteli namísto těžkého notebooku) by se u spousty lidí určitě zvedla…
Ano, do budoucna plánujeme, musím však zdůraznit, že vývoj nové verze (i konverze na jinou platformu) je časově velice náročný, bohužel musíme počítat v horizontu let.
Ahoj, můžu se zeptat, jak to vypadá s řešením problému přehrávání zvuku ve slovníku na iPadu? Doma pracuji téměř výhradně jen na iPadu a docela mi ty zvukové nahrávky chybí Chystám se taky zakoupit English Me. Budu mít problémy se zvukem na iPadu i tam?? Díky
Ahoj, můžu se zeptat, jak to vypadá s řešením problému přehrávání zvuku ve slovníku na iPadu? Doma pracuji téměř výhradně jen na iPadu a docela mi ty zvukové nahrávky chybí Chystám se taky zakoupit English Me. Budu mít problémy se zvukem na iPadu i tam?? Díky
Pokud se nepletu, tak zvukové nahrávky na iPadu by měly být vyřešeny. Abych byl přesnější, tak zvukové nahrávky k slovíčkům (např. Dogs -vocabulary), v případě ostatních je situace komplikovanější, řešením může být instalace jiného prohlížeče.
V případě EnglishMe, tam by měly fungovat všechny zvukové nahrávky.
Něco asi dělám špatně, ale mně to nejde Zkoušela jsem i odkaz, který jste připojil, a nic. Mám nainstalované dva prohlížeče – Safari a Mercury, a nejde mi to ani v jednom. Víte o nějakém prohlížeči pro iPad, ve kterém to jde? Mám ale problém jen se slovníkem, příkladové věty se mi normálně přehrají. Díky.
zkuste toto: http://dolphin-browser.com/download/ipad/
(vyzkoušena verze pro android)
zkuste toto: http://dolphin-browser.com/download/ipad/
(vyzkoušena verze pro android)
Tak bohužel ani na Dolphinu se zvuk u slovíček nepřehraje Prosím, kdo máte iPad, Vám to fakt funguje??? Jak jste to zprovoznili?
Jinak jarmi1 díky za tip na Dolphina, prima prohlížeč, nechám si ho!
Vyzkoušejte to prosím nyní. Pokud nahrávky nepůjde přehrát uveďte, o jaké konkrétní nahrávky se jedná, děkuji.
Vyzkoušejte to prosím nyní. Pokud nahrávky nepůjde přehrát uveďte, o jaké konkrétní nahrávky se jedná, děkuji.
Petře, Vy jste génius!!! Už to fungujee!! Moc Vám děkuju!! Vyzkoušeno v Safari, Mercury i Dolphinu – všude funguje
Děkuji za odpověď.
Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.