tak to by pak mělo být ok… jakým způsobem ten kód dáváte a jaká je reakce počítače?
Komentáře k článku: Ten Little Indians - Škola hrou
tak to by pak mělo být ok… jakým způsobem ten kód dáváte a jaká je reakce počítače?
Zkoušela jsem napsat enter 1839 a on mi odpověděl, že je to málo čísel.
to se mi nějak nezdá… bylo to napsané správně? zkuste napsat DIAL 1839 a nebo DIAL ‘1839’
to se mi nějak nezdá… bylo to napsané správně? zkuste napsat DIAL 1839 a nebo DIAL ‘1839’
Povedlo se, moc díky.
joooooooo dohrála jsem, ale bez fóra bych to ani omylem nezvládla!! ale fakt moc dobrá! Teď jdu hrát i Apache Gold ale to mi moc nejde nemůžu najít nic na nohy (asi boty ) ale prostě je nemám, nevadí Děkuju za super hru!!!
joooooooo dohrála jsem, ale bez fóra bych to ani omylem nezvládla!! ale fakt moc dobrá! Teď jdu hrát i Apache Gold ale to mi moc nejde nemůžu najít nic na nohy (asi boty ) ale prostě je nemám, nevadí Děkuju za super hru!!!
Mokasiny vyměníte s jedním indiánem za kapradinku.
Ahoj. Prosím, nevíte kde mám vzít svíčku? Jinak super hra. Moc mě baví a až dohraju Ten Little Indians, co nejdříve si stáhnu další hru. Předem děkuju za odpověď. Danča
svíčka je schovaná v koši… ten musíte nejdřív celý vyklopit, myslím. Look into the bin?
Děkuju moc konečně ji mám.
Ještě jeden dotaz. Kde prosím ukrytý orange indian?
v kredenci
Díky. Dohráno. Super hra.
Ahooj prosim poradite mi jak se dostanu do zahrady? Zkousela jsem snad vsechno co me napadlo i vyskocit z okna Taky nemuzu vubec najit sirky, jestli jsou nekde v dome.. Dekujuu
Ahooj prosim poradite mi jak se dostanu do zahrady? Zkousela jsem snad vsechno co me napadlo i vyskocit z okna Taky nemuzu vubec najit sirky, jestli jsou nekde v dome.. Dekujuu
No to jsem ale blbec uz jsem na tu zahradu prisla.. staci jenom si to poradne precist kam vsude muze jit, ze jo Tak diky jiank super hra
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.