Help for English

nahrávky

 

Dobrý den, chtěla bych se zeptat proč zde již nejsou nahrávky výslovnosti slovíček i celých vět. Hodně mi to tu chybí :( Budou tu ještě někdy ??

Děkuji za odpověď

Výslovnosť slovíčok v SLOVNÍKU mne normálne funguje.

Vše by tu mělo dále být. V jakém prohlížeči a jaké veri Vám zvuky nejdou přehrát?

Marku prosím Vás, je možné sáhnout si nahrávky vět? ( jako to jde na např.: slovniky.centrum­.cz) Moc by mi to pomohlo. Petr

Dobrý den, ne, nahrávky slovíček a vět jsou přístupné pouze online.

V normální článcích…Dříve byly u článků i nahrávky celých vět, teď je za větou vždy jen žárovka s českým vysvětlením

Nahrávky vět jsou jen v sekci Angličtina pro začátečníky.

Dobrý den, před asi třemi dny mi přestalo fungovat přehrávání vyslovnosti slovíček ve slovníku. Zkoušela jsem Mozillu i Intrernet Explorer. Můžete mi poradit? Výslovnost u dvojklikového slovníčku přitom normálně funguje.

Dobrý den, máme doma dva nové počítače a ani v jednom nám nejdou zvuky přehrát. Nevíte, jaký program bychom si měli sehnat, aby nám šla výslovnost? Děkuji. Registrace nám nestačila.

Vyzkoušejte to prosím nyní. Pokud nahrávky nepůjde přehrát uveďte prosím v jakém prohlížeči včetně verze a o jaké nahrávky se jedná, děkuji.

Tak já píšu dotazy do komentářů pod článkem, a tady je máte krásně tématicky uspořádané. Už dlouhou dobu se na Vašich stránkách učím, mj. i nová slovíčka. No, a při jejich zkoušení se vždy to slovíčko nahlas přehrálo. Ale od včerejška mi to nejde. Přitom jsem nic v počítači neměnila. Používám Mozillu Firefox verze 19.0.2. Děkuji

Už to funguje. Moc děkujeme:-)

když kliknu na vlaječku u slovíčka, tak se ono přehraje. Ale já myslím během zkoušení, to se vždy samo přehrávalo. Dám slovíčka vyzkoušet, napíšu ho do rámečku, odešlu. Zobrazí se buď zelený pruh správně, nebo červený špatně a současně při tom správné slůvko s vyslovením. A to právě nyní nefunguje. A já nevím jestli je něco špatně a nebo jste to zrušili. Děkuji

Dnes jsem to znovu zkoušela, a opět neúspěšně. Je něco špatně, nebo je tato funkce zrušená? Děkuji

Nemáte to přehrávání vypnuté? Vpravo nahoře je při zkoušení ikonka reproduktoru. Na tu kliknete a zapne/vypne se automatické přehrávání zvuku.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.