Help for English

Učebnice

 

Chtěla bych moc poprosit o radu. Jsem s AJ na úrovni cca A2 a potřebovala bych se pohnout dopředu. Nevím ale, jakou učebnici bych měla použít (v obchodech je toho tolik, že zrak přechází, ale kvalitu člověk neodhadne). K počítači se nedostanu pravidelně, takže internet odpadá… Když mám zvlášť učebnici na gramatiku, zvlášť slovíčka, zvlášť fráze, mám v tom „bordel“. Jak se učíte vy? Poradíte mi, prosím?

Zkuste třeba nějaký přípravný coursebook ke zkoušce PET. Dělají i self-study edice, takže jsou vhodné pro samostudiuma výhoda je, že se zaměřují na vše, je tam čtení, poslech, gramatika, slovíčka i úkoly na psaní a mluvení. Např zde:

http://www.englishbooks.cz/knihy/3161-PET-(Preliminary-English-Test)/PET-Gold-Exam-Maximiser-Self-Study-Edition-(With-Key)-±Audio-CD-Pack.html

Souhlas, taky zjišťuji, že co se týče komplexnosti a praktičnosti jsou velmi dobré ty „samopřipravovací“ knihy. Ještě bych, vzhledem k tomu, že gramatika se dobře učí v souvislostech a kontextu, doporučila něco na čtení. A to se na EB taky najde.

Díky moc za typ.

Dobrý den, Marku, nevíte, jestli existuje takováto kniha i pro FCE?..kde by bylo vše hezky při jednom?…na EB jsem tuto edici pro fce pro samostudium nenašel, tak jetsli nevíte o něčem jiném třeba :-) děkuji

Jistě, např. OBJECTIVE FCE. Ty jsou i v self-study verzi, stejně tak OBJECTIVE CAE, a OBJECTIVE CPE. Mám jen CAE a CPE, ale věřím, že FCE bude stejně kvalitní.

Johnnie:

http://englishbooks.cz/knihy/5214-FCE-(First-Certificate-in-English)/Objective-First-Certificate-Updated-Edition-Self-study-Student's-Book.html

Díky, to je přesně to, co hledám :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.