Máte někdo zkušenost s přípravnými kurzy na FCE? Můžete mi nějaký kvalitní doporučit? Případně soukromou individuální výuku? Předem díky za odpověď.
Máte někdo zkušenost s přípravnými kurzy na FCE? Můžete mi nějaký kvalitní doporučit? Případně soukromou individuální výuku? Předem díky za odpověď.
Asi bude vhodné nás informovat, v jaké části republiky bydlíte, abychom vám tu nedoporučovali Brno, když třeba bydlíte v Plzni.
Asi bude vhodné nás informovat, v jaké části republiky bydlíte, abychom vám tu nedoporučovali Brno, když třeba bydlíte v Plzni.
To je dobrý nápad Ideální by to bylo v Praze
Já mám dobré zkušenosti s Akcentem.
Já mám dobré zkušenosti s Akcentem.
Díky moc za tip! Máte zkušenosti například s nějakým konkrétním lektorem?
Mně se líbili všichni, ale nejvíc asi Jamie (Američanka). Bohužel už si nepamatuji, jak znělo její příjmení, a nevím, zda tam ještě pracuje…
tak třeba se tam s ní na podzim potkám Nabídku kurzů mají zajímavou, navíc je prima, že zkoušky se pak dělají přímo u nich.
No právě.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.