poradíte mi? nechce mi to mluvit, adobe flash player mám, používám google, zkoušela jsem i explorer, ale nic. Díky
poradíte mi? nechce mi to mluvit, adobe flash player mám, používám google, zkoušela jsem i explorer, ale nic. Díky
Dobrý den,
možností proč se nepřehrává zvuk může být několik, abychom předešli nedorozumění, raději některé části upřesním.
Ve svém příspěvku píšete, že “nechce mi to mluvit”, předpokládám, že se tedy nepřehrávají nahrávky, důležité je, zda se nepřehrávají všechny nahrávky nebo pouze některé. Pro přehlednost, pokud budeme hovořit, že nefungují zvukové nahrávky, budeme tedy myslet zvukovou nahrávku v tomto článku:
Ve svém příspěvku píšete, že používáte google – máte tím na mysli internetový prohlížeč Google Chrome, na této stránce naleznete i odkaz pro stažení. Google Chrome je ohledně problému s přehráváním zvukových nahrávek jeden z nejspolehlivějších (na HFE využíváme dvě technologie k přehrávání zvukových nahrávek, IE umí jednu, FF umí druhou a Chrome umí obě, proto by zde neměl být problém).
Při použití prohlížeče InternetExploler vyzkoušejte prosím vypnout “Kompatibilní zobrazení”, ikonku k vypnutí naleznete v pravé části adresního řádku, vypadá jako list papíru a pokud je tento režim zapnutý je modrá.
Dobrý den,
možností proč se nepřehrává zvuk může být několik, abychom předešli nedorozumění, raději některé části upřesním.
Ve svém příspěvku píšete, že “nechce mi to mluvit”, předpokládám, že se tedy nepřehrávají nahrávky, důležité je, zda se nepřehrávají všechny nahrávky nebo pouze některé. Pro přehlednost, pokud budeme hovořit, že nefungují zvukové nahrávky, budeme tedy myslet zvukovou nahrávku v tomto článku:
Ve svém příspěvku píšete, že používáte google – máte tím na mysli internetový prohlížeč Google Chrome, na této stránce naleznete i odkaz pro stažení. Google Chrome je ohledně problému s přehráváním zvukových nahrávek jeden z nejspolehlivějších (na HFE využíváme dvě technologie k přehrávání zvukových nahrávek, IE umí jednu, FF umí druhou a Chrome umí obě, proto by zde neměl být problém).
Při použití prohlížeče InternetExploler vyzkoušejte prosím vypnout “Kompatibilní zobrazení”, ikonku k vypnutí naleznete v pravé části adresního řádku, vypadá jako list papíru a pokud je tento režim zapnutý je modrá.
Ano, měla jsem na mysli google Chrome. Nepřehrávají se mi všechny nahrávky na HFE, jinak se zvukem na jiných stránkách nemám problém. Flashplayer mám aktuální. Napadá Vás něco jiného čím by to mohlo být?
Děkuji
Ano, měla jsem na mysli google Chrome. Nepřehrávají se mi všechny nahrávky na HFE, jinak se zvukem na jiných stránkách nemám problém. Flashplayer mám aktuální. Napadá Vás něco jiného čím by to mohlo být?
Zkoušela jste vypnout ten režim kompatibility v prohlížeči Internet Exploreru?
Jakou verzi Google Chrome používáte? Verzi naleznete po kliknutí na ikonku “Přizpůsobení a ovládání Google Chrome” v pravém horním rohu a výběr “O aplikaci Google Chrome”.
Verze 26.0.1410.64 m vypnout režim kompatibility v Exploreru jsem taky zkoušela. Pořád nic.
To je opravdu zvláštní – oba případy… O jakou verzi IE se jedná?
Můžete prosím otevřít stránku Zvukové nahrávky na HFE 2? Rozklikněte “show jPlayer Inspector” a apod tabulkou se zobrazí text o podporovaných formátech, v mém případě se jedná o:
This jPlayer instance is running in your browser where:
jPlayer's html solution is being used and will support: mp3
jPlayer's flash solution is not required
Co se zobrazí Vám?
Vyzkoušejte prosím kliknout na ikonku reproduktoru v tomto článku. Po kliknutí by měla tabulka v této části reagovat (měnit se), vidíte že se změní barva políčka play()?
jPlayer's flash solution is not required
No solution is currently active. jPlayer needs a setMedia().
Tabulka se mění, žlutá a zelená barva. Děkuji za rady, Vaše stránky se mi moc líbí, ale bez přehrávání zvuku to není ono
jPlayer's flash solution is not requiredNo solution is currently active. jPlayer needs a setMedia().
Tabulka se mění, žlutá a zelená barva. Děkuji za rady, Vaše stránky se mi moc líbí, ale bez přehrávání zvuku to není ono
To je opravdu zvláštní, pokud se políčka mění – mělo by se i přehrávat… Můžete prosím ještě vyzkoušet následující stránku a na první řádku tabulky spustit oba testy přehrávání?
http://www.jplayer.org/…dio.Support/
Přehraje se zvuková nahrávka?
Vyzkoušela jsem a přehrálo se mi všech 6 nahrávek
tak jsem zkoušela i jiné prohlížeče, a zvuk se přehrává jen v Opeře, u mého syna na PC je to stejné, taky jen Opera. Ještě zkusím vyčistit PC, a když to nepomůže, budu chodit na Vaše stránky v Opeře. Děkuji za trpělivost
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.