Help for English

Filtrování článku dle úrovně

Připravil jsem filtrování článků dle úrovně. U každé kategorie nyní vidíte rozbalovací políčko, kde můžete vybrat úroveň. Tato úroveň se uloží pro všechny kategorie a zobrazí články +/- 1 úroveň.

V případě, že daná kategorie nebude mít žádné články pro nastavenou úroveň zobrazí se upozornění.

Pro ukládání úrovně není nutné být přihlášený, stačí mít zapnuté cookies a mělo by to fugnovat. Budu moc rád za zpětnou vazbu.

Ještě doplním, že v minulosti jsme na HFE měli i filtrování pouze články/pouze testy. V současné době tuto informaci nemáme k dispozici, protože článek může obsahovat vysvětlení i test, proto to zatím není možné.

Zkoušel jsem filtrování. A zdá se vše ok, dobrá a potřebná funkce!

Filtrování bez problémů funguje. Vyzkoušeno na IE 9. Děkuji za přidání této funkce. Moc mi tady chyběla. Bude teď pro mě mnohem jednodušší učit se na těchto stránkách novou gramatiku. Jste super!!!! (thu)

Díky moc za tuto funkci, taky mi chyběla. (flw)

Vyzkoušeno v Opeře, Google Chrome a v Safari na iPadu – všude bez problémů funguje. Moc děkuji za tuto funkci, hodně mi tu chyběla! (thu)

Konečne sme sa dočkali :) velká vďaka, chcel by som ale spýtať či by bolo možné filtrovať články iba podla jednej danej úrovne, teda napríklad pri výbere pre-intermediate by sa zobrazovala iba táto jedna a žiadna iná, bolo by to možné?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Peter vložený před 12 lety

Konečne sme sa dočkali :) velká vďaka, chcel by som ale spýtať či by bolo možné filtrovať články iba podla jednej danej úrovne, teda napríklad pri výbere pre-intermediate by sa zobrazovala iba táto jedna a žiadna iná, bolo by to možné?

Toto řešení neplánujeme, domníváme se, že není možné určit úroveň naprosto přesně, proto zobrazujeme úroveň +/-1.

Ok, vďaka.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.