Help for English

slovníkové okénko

Dobrý den, při dvojkliku na slovo nenaskakuje slovníkové okénko. Prosím Vás o informaci, kde by mohl být problém. Děkuji, Lada

Dobrý den, v jakém prohlížeči se problém objevuje? Nefunguje na žádné stránce nebo někde funguje? Děkuji za odpověď.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 12 lety

Dobrý den, v jakém prohlížeči se problém objevuje? Nefunguje na žádné stránce nebo někde funguje? Děkuji za odpověď.

V Internet Explorer. Zkoušela jsem různé články, nikde dvojklik s překladem nefunguje. Vždy se objeví jen čtvereček, ve kterém je šipka. Jsem klasický PC uživatel, takže se omlouvám za laické vyjadřování :-) Lada

Odkaz na příspěvek Příspěvek od LaZi vložený před 12 lety

V Internet Explorer. Zkoušela jsem různé články, nikde dvojklik s překladem nefunguje. Vždy se objeví jen čtvereček, ve kterém je šipka. Jsem klasický PC uživatel, takže se omlouvám za laické vyjadřování :-) Lada

Dobrý den,

modrá šipka je vlastně ikonka akcelerátorů, pokud vím, tak ji nemůžeme ovlivnit, jedná se o součást prohlížeče. Akcelerátory můžete sice vypnout v Možnostech Internetu/Upřes­nit/sekce Procházení/od­škrtnout políčko Zobrazit tlačítko Akcelerátor u výběru (přesný postup se může lišit v závislosti na verzi prohlížeče), ale domnívám se, že to problém nezpůsobuje.

Zkontrolujte prosím, zda nemáte zapnutý režim kompatibility, jedná se o ikonku v pravé části adresního řádku, pokud je zapnutý je modrá.

Mám IE8 a dvojklik taky nefunguje (kompatibilita vypnuta) :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od dasado vložený před 12 lety

Mám IE8 a dvojklik taky nefunguje (kompatibilita vypnuta) :-(

Vyzkoušejte to prosím nyní, mělo by to být opraveno.

IE8 – funguje. Díky.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 12 lety

Vyzkoušejte to prosím nyní, mělo by to být opraveno.

Už to funguje! Moc děkuji, Lada

Děkuji za zpětnou vazbu, myslím, že můžeme zavřít.

Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.