Help for English

Vyplněné testy

Bylo by mozne, abych v prehledu testu videla svuj vysledek rovnou? Ted nemam prehled, ktery test jsem jiz vyplnila a ktery ne. Pripadne jak jsem dopadla.

Nevím, zda jsem dobře pochopil, co myslíte zobrazením výsledků v přehledu testů. Jste-li přihlášena, pak přes odkazy Profil / “Počet vyhodnocených testů” (xyz): Zobrazit se Vám přece seznam vyhodnocených testů včetně Vaší úspěšnosti zobrazí. Ve Vašem případě myslím tuto stránku V tomto přehledu asi nezbývá než hledat podle názvu (aneb není-li v něm, zřejmě jste test ještě nepodstoupila).

Myslím, že Martina by asi chtěla, aby když rozklikne nějaký (třeba i náhodně) test, aby se jí rovnou nahoře ukázalo např. “Hey, you've done this test before and your score was 30%.” nebo tak něco, zkrátka jí stránka oznámí, že už ten test dělala. :-) Ale jistá si tím nejsem. :-) A taky to je asi dost náročné na provedení…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.