Od příštího týdně budu mít na doučování paní, která je začátečník. Chtěla bych s ní jet podle kurzu Angličtina pro začátečníky, který je na těchto stránkách. Poradíte mi prosím, jakou učebnicí bych mohla navázat až kurz projedem? Děkuji
Od příštího týdně budu mít na doučování paní, která je začátečník. Chtěla bych s ní jet podle kurzu Angličtina pro začátečníky, který je na těchto stránkách. Poradíte mi prosím, jakou učebnicí bych mohla navázat až kurz projedem? Děkuji
Mně se moc líbí Betty Azar a In English. Sama jsem učila z Headway (nic moc), teď žádný kurz nemám. To spíš poradí ti, co se tím vyloženě živí. Ale asi by to chtělo i povědět, jaké má ta paní zájmy, proč se učí anglicky a tak, podle toho by se možná lépe určovala učebnice.
Spíše bych počkal, až kurz doberete. Pak uvidíte, kde má student slabiny, co mu naopak jde. Polde toho bych pak vybral učebnici pravděpodobně úroveň elementary. Pro kurzy dva na dva je dobrý třeba právě In English.
Nebo možná rovnou nakombinovat zdejší kurz s nějakou učebnicí Starter.
Záleží ale taky na tom, jestli student bude chtít vyloženě mít učebnici nebo nikoli
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.