Stránka se mi líbí. Takových kvalitních stránek na českém internetu asi moc nebude.
Komentáře k článku: BBC Good Food
Stránka se mi líbí. Takových kvalitních stránek na českém internetu asi moc nebude.
taky se mi líbí!! ale vzhledem k tomu, že neumím vařit, se nejdříve pokusím o něco jednoduchého z hfe kuchařky
Stránka je to výborná, už jste ji jednou doporučovat v nějakém komentáři a od té doby ji mám v oblíbených a moc ráda z ní s dcerou překládáme a vaříme. …no ale až teď vím, co je to ten binder
Časopis
V září jsem byla v Liverpoolu a marně jsem spolu s paní domácí tento časopis sháněla, chtěla jsem si koupit alespoň jedno aktuální číslo. Předplatné mi přijde dost nevýhodné, protože nechci všechna čísla kupovat.
Časopis
V září jsem byla v Liverpoolu a marně jsem spolu s paní domácí tento časopis sháněla, chtěla jsem si koupit alespoň jedno aktuální číslo. Předplatné mi přijde dost nevýhodné, protože nechci všechna čísla kupovat.
Re: Časopis
Tento časopis mají v UK opravdu v každém novinovém stánku. Přiznám se, že nechápu, že jste ho přehlédla.
No ale na druhou stranu, v Liverpoolu jsem nikdy nebyl, tak možná mají problém tam
Časopis BBC Good Food jsem si objednala a včera dostala první číslo. Je skutečně super, spousta zajímavých receptů, perfektní grafika. Určitě také doporučuji a objednání přes net je skutečně snadné.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.