Help for English

B1 City and Guilds

Dobrý den, chystám se na tuto zkoušku příští týden, pouze na ústní, ale mám trochu obavy. Mluvit umím plynule, ale pokud si to dopředu nemohu připravit, tak v mém projevu se vyskytují nějaké gramatické chyby. Proto se chci někoho zeptat, kdo se v tom orientuje, zda-li hodně vadí u této úrovně ty gramatický chyby, jako jsou časy a nějaké vazby, dost často třeba měním like/as a a podobně.Určitě mi jde ale rozumět (teda alespoň doufám :D). Předem díky všem za názor:)

jo ještě jsem zapoměla, když musím rychle odpovídat nějakou delší větou, tak se mi občas stane, že je ta věta trošičku blbě poskládaná :D určitě ale nejsem na tom tak špatně, že bych třeba zaměňovala předmět s podmětem atd. :D

poradí mi někdo prosím??

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Katarina Plodíkovic vložený před 11 lety

poradí mi někdo prosím??

Rádi Ti poradíme, ale podle tohoto popisu se to špatně soudí. Čili věř si, zlom vaz a dej vědět! :-)

Pokud vím, u Speaking jde obecně o komunikaci a srozumitelnost víc než gramatiku, takže bych byl v klidu. :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.