Help for English

Poslechy do auta ?

 

Dobrý den, jezdím poměrně často autem a BBC nemá bohužel celoevropské pokrytí. Po shlédnutí těchto stránek jsem narazil na typy týkající se koupě CD, poslechů online, případně odkazy na stažení videí.

Existuje však nějaká stránka, kde lze stahovat knížky, hodinové zprávy nebo jiný druh poslechu, který bych si mohl každý týden nahrát na MP3 přehrávač nebo CD a pravidelně jej aktualizovat, pokud možno zdarma ?

Děkuji Vám za odpověď !

Knížky jdou stáhnout z youtube (jako video a pak překonvertovat do mp3).

Nebo třeba u nás v Ostravě máme v knihovně britském centru knížky i s CD.

Myslíte si ale, že opravdu neexistuje nějaký portál, server, kde lze angličtinu ( vyjma písniček) stáhnout ? Moc se mi tomu nechce věřit…v dnešní době :)

Děkuji

Dobrý den,

za sebe můžu doporučit podcasty britského rodilého mluvčího:

http://teacherluke.wordpress.com/

Jsou výborné. Ať se Vám líbí.

Zkuste na webu hledat podcasty (ESL podcast) – kromě britského Luka je dobrý i http://www.listen-to-english.com . S AM angličtinou je jich taky hodně, záleží pro jakou úroveň mají být, s přepisy nebo bez, s vysvětlováním gramamatiky, idiomů, … Své nejoblíbenější mám v profilu – kukněte tam.

Díky za tipy ! Lukovo blog je opravdu to, co jsem hledal. Druhý zmíněný již dlouhou dobu nefunguje – resp. poslední příspěvek je ze začátku tohoto roku.

Díky

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.