Help for English

matpodzim 2013

Jake to bylo?

Mám radost, že ta dívčina, kterou jsem doučoval to udělala. Celé prázdniny jsem s ní probíral všechny didaktické testy z minulých maturit na stránkách novamaturita.cz. Na víc nebyl čas a navíc probrat všechno co se učili za 4 roky tak, aby to mělo efekt, když v tom někdo plave, pokládám za nereálné. Proto jsem zvolil cestu drilování minulých didaktických testů. Neříkám, že je to jediný možný způsob ani že jsem tak dobrý učitel. Vždycky hraje roli spousta různých faktorů. Ale jsem rád, že se jí to podařilo a že ty čtyři roky studia nebyly ztracené kvůli angličtině.

Gratuluji oběma. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od helpforever vložený před 11 lety

Mám radost, že ta dívčina, kterou jsem doučoval to udělala. Celé prázdniny jsem s ní probíral všechny didaktické testy z minulých maturit na stránkách novamaturita.cz. Na víc nebyl čas a navíc probrat všechno co se učili za 4 roky tak, aby to mělo efekt, když v tom někdo plave, pokládám za nereálné. Proto jsem zvolil cestu drilování minulých didaktických testů. Neříkám, že je to jediný možný způsob ani že jsem tak dobrý učitel. Vždycky hraje roli spousta různých faktorů. Ale jsem rád, že se jí to podařilo a že ty čtyři roky studia nebyly ztracené kvůli angličtině.

V dobrém Ti závidím. Můj student do angličtiny nechodí. Žádné. Možná se k ní přihlásí zjara. Někdy bych brečela, že tam nemůžu místo něj, ale asi to tak má být. Nemít v dnešní době ukončené středoškolské vzdělání kvůli angličtině – :-(:.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.