Prosím, jaké je hodnocení zkoušky. Myslím, kolik % musí být na složení a jestli se hodnotí vše dohromady nebo každá “disciplína” musí být na určité %. Nějak to tady nemůžu nikde najít. Díky moc.
Prosím, jaké je hodnocení zkoušky. Myslím, kolik % musí být na složení a jestli se hodnotí vše dohromady nebo každá “disciplína” musí být na určité %. Nějak to tady nemůžu nikde najít. Díky moc.
Kdo to ví, odpoví mi na otázku “kolik %”. Díky moc.
maximální počet bodů je 100 (z každé části 20 bodů=procent). Na získání certifikátu musíš mít celkem nejméně 60 bodů a je jedno, jestli získáš 0 bodů z listeningu a 20 bodů z readingu apod. Pokud budeš mít celkem minimálně 60 bodů, tak ho máš.
maximální počet bodů je 100 (z každé části 20 bodů=procent). Na získání certifikátu musíš mít celkem nejméně 60 bodů a je jedno, jestli získáš 0 bodů z listeningu a 20 bodů z readingu apod. Pokud budeš mít celkem minimálně 60 bodů, tak ho máš.
Takze muzu treba u speakingu byt uplne zticha a stejne mam slusnou sanci to udelat?
Jasný, díky všem.
Takze muzu treba u speakingu byt uplne zticha a stejne mam slusnou sanci to udelat?
Já myslím, že jo. Zkrátka rozhoduje celkový počet bodů.
No, tak jsem našla toto:
4. What happens if I don’t pass one of the papers?
You can’t fail a paper; your grade is based on how you perform in the whole
exam. If you don’t do very well in one paper, your Statement of Results will
show this. However, if you have performed well enough in the other papers, you
can still pass the exam.
to Lucka: díky moc. Určitě máš pravdu, také jsem to našla na www. British Council.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.