Help for English

O čem byl článek – chyby

Doteď jsem měl docela špatnou výuku angličtiny, snažil jsem se učit sám, ale nebylo to ono. Teď se výuka angličtiny podstatně zlepšila, s tím přišla i vyšší obtížnost. Za úkol jsem dostal vybrat si článek z BRIGE a napsat o něm 10 vět. Chtěl bych se zeptat, jestli tam vidíte nějaké chyby/ nevhodná slova, popřípadě proč je to špatně, děkuji.

DISCOVER AN ACTOR IN YOU This article was very interesting for me. I got to know how to create my own play. At first I have to find a group of six to fourteen people. Then I have to choose some oportune story. The short story is the better than the long because the long story is quite difficult to act. I have to choose good and amazing genre too. Important in an environment for example I can´t play ice hockey in a forest. And I found some tips how to create a good story. For example in a good stories we care about the characters but it should be easy and funny for all. Important is a start of the story, we can put some questions and answers into the story. When I will have time I try to create my own play.

Nechci pomáhat s tvorbou nových vět nebo celého článku, to bych cítil jako podvod a ještě bych se nic nenaučil. Chci jen pomoct vysvětlit případné chyby. Díky

Doporučuji projít tento článek: FIRST, FIRSTLY, AT FIRST

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 11 lety

Doporučuji projít tento článek: FIRST, FIRSTLY, AT FIRST

děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od asdfggfdsa vložený před 11 lety

děkuji

Našel ještě někdo něco? :)

Já bych poopravil hlavně členy; co je kurzívou tam nemá být.

Then I have to (must) choose an opportune story. A short story is better than a long one because a long story is quite difficult to act. I have to choose a good and amazing genre too. Important is an environment for example I can´t play ice hockey in a forest. And I have found some tips - how - to create a good story. For example in - a - good stories we care about - the - characters but it should be easy and funny for all. Important is a start of a story. We can put some questions and answers into the story. When I - will- have time I will try to create my own play.

some tips HOW – how ve vztažné větě ne (a pokud vím, toto je vztažná věta :D) – http://www.helpforenglish.cz/…ch-vetach-ne

When I have time – pozor na časovou větu http://www.helpforenglish.cz/…v-anglictine

Raději ať moji opravu někdo zkušenější opraví, doplní či potvrdí. Zejména ve větě important is a start of a story si nejsem jist, jaký člen použít. Také by mě to zajímalo :)

Já bych ještě dodal, že v následující větě

“For example in a good stories we care about the characters but it should be easy and funny for all.” nemá být ČLEN před good stories

“Important is a start of the story, we can put some questions and answers into the story.” – mě zní lépe “The start of a story is important because” … Ale to je opravdu jen můj názor, :-) členy by ale měly být prohozené, tak jak jsem je použil.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.