Zdravím, potřebuju do věty “I am registered at jobcentre” vložit příslovce since, ale nejsem si jistá kam, já bych ho dala nakonec, ale nějak mi to nesedí. Poradíte mi, prosím? Díky
Zdravím, potřebuju do věty “I am registered at jobcentre” vložit příslovce since, ale nejsem si jistá kam, já bych ho dala nakonec, ale nějak mi to nesedí. Poradíte mi, prosím? Díky
Ty jo, tak to nevím, jedině jako spojka na začátku, protože jsem
registrovaná na úřadu práce, ale to by muselo pokračovat.
Since I am registered…(protože)
Nebo úplně klasicky:
I have been registered at the jobcenter since (then). (od
té doby)
Since I (have been) was registered at the jobcenter. ( od té doby co jsem, resp. jsem byla…)
A není ten první příspěvek spíše myšlen úplně prostě jako “I have been registered at the jobcenter since 01/01/2013.” ?
Abych to upřesnila, předchozí věta končí časovým údajem (prosinec). A další věta je “Od té doby jsem registrovaná na úřadu práce”. A jelikož nechci ve dvou větách použít december, ráda bych ho nahradila právě tím “od té doby”…
And since then I have been registered at the jobcenter.
And since then I have been registered at the jobcenter.
Nebo: And I have been registred at the jobcenter ever since.
Všem moc díky!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.