Prosím vás, ak mám úlohu, kde mám do viet dať slovo v správnom tvare. Mám slovo SOCIAL a vetu What did you score in...........section of the test. <br/> Mohol by som použil slovo sociability? Ďakujem za odpovede
Prosím vás, ak mám úlohu, kde mám do viet dať slovo v správnom tvare. Mám slovo SOCIAL a vetu What did you score in...........section of the test. <br/> Mohol by som použil slovo sociability? Ďakujem za odpovede
Myslí se tím asi část testu, která se týká společenských věd, takže bych tam prásknul SOCIAL. Sociability, pokud to nebyl test písemný, ale zkouška, která hodnotí chování zkoušeného, takže zkouška ze společenského chování.
Takže radšej použiť social? Lebo ako v odpovedia je vraj sociability ale ani mne to tam vôbec nesedí, tiež by som tam dal social. A ide hlavne o tom, že to slovo SOCIAL už bolo zadané, čiže to musí byť nejaké iné slovo od neho odvodené
a čo takto sociable? to by tam byť nemohlo?
sociability section může být dost dobře prostě část přijímacího pohovoru (testu), kde se testuje, jak vycházíte s ostatními, jestli budete pro kolektiv přínosem a podobné PR vylomeniny.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.