Help for English

lektor AJ Praha

Ahoj všichni,

potřebovala bych pomoct s nalezením dobrého soukromého lektora AJ v Praze. Už několik dní zkoumám různé jazykovky apod., ale jsem trochu skeptik, protože ne každý lektor, kterého jsem kdy měla, mi vyhovoval.
Takže nevíte náhodou někdo o nějakém lektorovi, který má zkušenosti a je fakt dobrý? Může být taky rodilý mluvčí.

Díky moc

Zdravím. Chodila jsem na individuální lekce do Polyglotu, lektorka Martina Jírová. Byla jsem moc spokojená, slečna se snažila vyplnit hodinu spoustou aktivit, vždycky byla připravená. Je dobré vědět, co chce člověk probrat, takže jsem jí před zahájením výuky poslala seznam svých „mezer“ (potřebovala jsem dotáhnout některé věci z gramatiky, na které nebyl v běžných hodinách prostor). Kontakt na člověka, který má v Polyglotu na starost individuály, je na jejich webu…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.