Help for English

Výuka na UPCE

Nechtěla jsem tu otravovat, bohužel se mi žádný student na UPCE nebo z oboru “Anglický jazyk pro odbornou praxi” (FF, UPCE) neozval, a tak doufám, že mi poradíte vy. Chtěla bych jít na tento obor. Vím, jaké tam jsou přijímačky a dívala jsem se na jednotlivé předměty, které jsou k dispozici.

Jde mi spíš o osobní názor: jak se tu vyučuje na nějakých hodinách (česky/v anglič­tině), jak vám se výuka a obor líbí/líbily, na co se klade velký důraz, obtížnost… Případně další postřehy (přístup učitelů, odhad úrovně studentů a další). Děkuju

Budu moc ráda, pokud mi odpovíte, alespoň vy :)

Tohle vypadá velice informativně:

článek UPCE

Hezký článek. :) Spousta věcí, které jsou v tom článku popsaný se dějí i na jiných univerzitách, hlavně to jak učitel nepřijde do hodiny, nikdo o tom neví, nikdo se za to neomluví, ale i nesmyslný posudky závěrečných prací.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Cortes vložený před 11 lety

Hezký článek. :) Spousta věcí, které jsou v tom článku popsaný se dějí i na jiných univerzitách, hlavně to jak učitel nepřijde do hodiny, nikdo o tom neví, nikdo se za to neomluví, ale i nesmyslný posudky závěrečných prací.

Musím říct, že u nás na SŠ (obchodní akademii) je to občas podobné. Učitelé si nejsou jistí, když se jich na něco zeptáme a musí si vše zjišťovat. Učitelé nám dávali písemky přesně podle příkladů v sešitě. A pár učitelů se taky ráda naváží do studentů a vyzdvihuje naši negramotnost :D

Takže je to všude. Každopádně děkuju za odpověď :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.